Bluntman
Každý se s krizí ve svém osobním životě vyrovnává jinak, David Cronenberg s rozvodem se svou manželkou třeba natočením dvou diametrálně odlišných filmů v jednom jediném roce (Brood, Fast Company - 1979). Zatímco v Brood vyjádřil obavy o ztrátu dětí a svou manželku vypodobnil skoro jako sukubu v depresivním podobenství, Fast Company je pro něj první zakázkový snímek, na jehož natočení měl milion dolarů a v kterém se mohl naplno věnovat své pro spoustu lidí ne tak zřejmé vášni - autům. Ale divák očekávající další erotický thriller ala Crash bude zklamán, přestože zde jsou scény švédské trojky, naopak milovník závodů a formálně zatížený člověk si vychutná závodní scény snímané z ptačí perspektivy, naprosto pohodouvou a návykovou hudbu a ti ostatní zase ironizování filmových klišé a schémat a řízně napsané dialogy (Fast Company je první film, který Cronenberg nenatočil dle svého scénáře) a coolově přehrávajícího Johna Saxona. Fast Company je Cronenbergův dramaturgicky nejucelenější a nejmainstreamovější film, který ale bohužel nelze docenit bez plné znalosti autora a jeho díla. Perlička na závěr: Jedna z bývalých Playmate Playboye, Claudia Jenningsová, rok po natáčení filmu přišla o život při atuomobilové nehodě.(17.1.2007)
Tommy987
Kastrovaný Cronenberg. David sa vykašlal na všetky svoje trademarky, nasadol do "funny car" a natočil si blbučké béčko. Vo svojej blbosti je to síce rozkošné, ale toto je hlboko, hlboko pod Davidovou úrovňou a som rád, že sa k takémuto typu filmov už nikdy vo svojej tvorbe nevrátil. 5 / 10(9.5.2008)
Joe321
Odpočinkový film ze zákulisí automobilových závodů, o jejichž zábavnosti stále silně pochybuji. Pohodoví herci, muzika, nálada. Cronenberg velmi jiný, ale po The Brood je pro mě Fast Company vykoupením. -"Hey Johnson, I don't have to kill you to beat you."(14.9.2011)
Goldbeater
Dobří herci, super rychlá auta a David Cronenberg, co víc si jen přát? I když jeho vliv není v tomto snímku tak znát, jako v jeho pozdějších dílech. Z celého příběhu dýchá pohodlná atmosféra 70. let a člověk by skoro přísahal, že cítí i trochu benzinu. Herecké výkony jsou víc než dobré a potěšila mě i přítomnost mého oblíbence Johna Saxona (i když v záporné roli). Fast Company je moc zajímavý film s pořádnou dávkou paliva!(23.7.2011)