Perla oceánu 3D
Ocean Wonderland
Krátkometrážní / Dokumentární / Rodinný / IMAX
Francie, 2003, 45 min
Jean-Jacques MantelloObsah
Tři roky po mimořádně úspěšném uvedení filmu Žraloci 3D režiséra Jean-Jacques Mantella přichází do kina IMAX jeho další snímek z hlubin tajuplného oceánu. Přírodovědný snímek Perla oceánu 3D Vás vezme na ohromující vizuální a smyslové potápěčské dobrodružství pod hladinu k pulsujícímu srdci oceánu: korálovým útesům. Připojte se k našemu přátelskému hostiteli - želvě Aris a vstupte do tohoto magického a krásného, leč ohroženého a křehkého světa, od australského Velkého bariérového útesu až po Bahamy. Objevte tu ohromnou vzkvétající biologickou rozmanitost a zjistěte, jakou roli v mořském ekosystému hrají korálové útesy, které zajišťují potravu pro rozmanité druhy ryb, a udržují dobrý stav naší planety. (oficiální text distributora)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby Celosvetovo $26,000,000║(21.8.2010)
Dever
Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz a zážitok to bol v skutku pekný. Tiež zvuková stopa bola veľmi precízne dosadená,dej pekný a fascinujúci ... som spokojný.(16.1.2011)
Slarque
Když jste v IMAXu jednou za rok, tak je to vždycky zážitek. Ale pokud jste tam filmů viděli víc (a podmořských dokumentů zvlášť), rychle vám dojde, že to není žádný zázrak. A komentář je ještě horší, než bývá v IMAXu špatným zvykem.(11.3.2008)
kozina
usnul jsem při tom ... takže nevím o čem to pořádně bylo ale byla to strašná nuda :-P(5.12.2008)
LuNaj
Tohle byla neskutečná nuda. První film, na který jsem v IMAXU byl a málem mě unudil. Alespoň že jsem u sebe měl popcorn a kolu.(26.7.2008)
worm14
Byly sme se třídou v imaxu a bohužel třídní vybrala tuhle píčovinu. Zaprvý sme tam byly prakticky samy a půlka z nás u toho usla. Prostě nuda až na půdu.(29.12.2008)
Ollie235
Záběry pěkné, ale nebýt to ve 3D tak bych nad smyslem tohoto projektu dlouze přemýšlel.(23.6.2011)
marrrrian
Toto tuším bolo prvé 3D, ktoré som v kine a aj v živote videl, preto 4 hviezdy, ale inak je to obyčajný dokument. Alebo skôr iba prehliadka niektorých podmorských živočíchov.(30.1.2012)
| V kinech ČR od: | 10.01.2008 IMAX Praha |
|---|---|
| Na Blu-ray od: | 13.12.2010 Bonton |
Podobné
- SeaRex 3D: Výprava do časů dinosaurů (2010)
- Podmořský svět 3D (2009)
- Velké podmořské dobrodružství 3D (2009)
- Delfíni a velryby 3D: tuláci oceánů (2008)
- Divoký oceán 3D (2008)
- Monstra oceánů 3D - Pravěké dobrodružství (2007)
- Život v moři (2006)
- Tajemné hlubiny 3D (2005)
- Žraloci 3D (2004)
- Coral Reef Adventure (2003)
- Dolphins (2000)
- Do hlubin 3D (1994)