Perla oceánu 3D

• Francie

Ocean Wonderland

Krátkometrážní / Dokumentární / Rodinný / IMAX

Francie, 2003, 45 min

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $26,000,000(21.8.2010)

Videl doma v 3D na FullHD 3D Plazme Panasonic Viera 600Hz a zážitok to bol v skutku pekný. Tiež zvuková stopa bola veľmi precízne dosadená,dej pekný a fascinujúci ... som spokojný.(16.1.2011)

Když jste v IMAXu jednou za rok, tak je to vždycky zážitek. Ale pokud jste tam filmů viděli víc (a podmořských dokumentů zvlášť), rychle vám dojde, že to není žádný zázrak. A komentář je ještě horší, než bývá v IMAXu špatným zvykem.(11.3.2008)

• kozina

usnul jsem při tom ... takže nevím o čem to pořádně bylo ale byla to strašná nuda :-P(5.12.2008)

• LuNaj

Tohle byla neskutečná nuda. První film, na který jsem v IMAXU byl a málem mě unudil. Alespoň že jsem u sebe měl popcorn a kolu.(26.7.2008)

• worm14

Byly sme se třídou v imaxu a bohužel třídní vybrala tuhle píčovinu. Zaprvý sme tam byly prakticky samy a půlka z nás u toho usla. Prostě nuda až na půdu.(29.12.2008)

• Ollie235

Záběry pěkné, ale nebýt to ve 3D tak bych nad smyslem tohoto projektu dlouze přemýšlel.(23.6.2011)

Toto tuším bolo prvé 3D, ktoré som v kine a aj v živote videl, preto 4 hviezdy, ale inak je to obyčajný dokument. Alebo skôr iba prehliadka niektorých podmorských živočíchov.(30.1.2012)