Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj příběhu začíná v domě manželů středního věku, maminka dává dceři Mary pusu na dobrou noc a jde spát. To ještě netuší, že tato noc se krvavě zapíše do historie města. Mary totiž popadne amok a své rodiče brutálně zavraždí. Ocitá se v psychiatrické léčebně, kde se stane obětí zvrhlých choutek jednoho ošetřovatele. Mary o pár měsíců později porodí dítě, lékaři ji však sdělí, že zemřelo při porodu. V dalším šíleném záchvatu rozpoutá Mary krvavá jatka, jimž učiní přítrž dva policisté, kteří Mary zastřelí. V ději se přesouváme přesně o dvacet let, mládež bujaře slaví "Krvavou noc" právě na počest Maryina běsnění. Vrátí se duch Mary, aby zúčtoval se všemi nevinnými oběťmi? (claudel)

(více)

Recenze (75)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Zdařilá šablonovitá vyvražďovačka, která vtiskla trochu životnosti rozpáraným teenagerům. Blood Night je pořádnej krvavej flák, který má překvapivě šťavnatý způsoby zabití, líbivé aktérky a několik slušnejch hlášek. Tahle kombinace si umí vydupat vskutku dobrou zábavu a dokáže omluvit i celkovou předvídatelnost v ději. Každopádně se na to dobře dívá a všichni, co mají tyhle naháněčky rádi, nemají nad čím váhat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem překvapení které trpí na konci odhalením vraha, kterej byl tak debilní, nejde o motiv ale spíše o to že jsem pochyboval že to dělal on. když pominu ten konec tak jsem dostal kvalitní slasher s opravdu skvělou dávkou gore, zabití a všechno okolo toho působilo fakt skvěle a věřte že tu je vražd dost, takže bodycount je kvalitní, stejnak jako atmosférickej začátek kterej byl dokonalej. Je pravda že film uprostřed lehce spadl do stereotypu ale vypadalo to dobře i tak, trošku problém jsem měl s herci kteří byly špatní a nevypadalo to že se vůbec snaží. Ale tak říkám Sabatella a jeho první počin dopadl výborně, a jsem zvědavej na jeho další tvorbu. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už od začátku filmu bylo jasný,že půjde o značně krvavou jízdu.Ona vlastně diagnóza menstruačně dysforická porucha hovoří za vše.Velké plus je obsazení veterána hororu Billa Moseleyho.Mínusem je naopak občasná,nehodící se komediálnost snímku a předvídatelný děj.Ale i tak ho můžu doporučit.Hororový fandové si určitě přijdou na své. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak prvních 12 minut je docela nářez... Mary Hatchet v nich stihne zabít své rodiče, být znásilněná nočním hlídačem v psychiatrické léčebně, porodit mrtvé dítě, vyvraždit osazenstvo psychiatrické léčebny a taky se nechá zabít... Tohle by většinou stačilo na celý film... Po takhle výživném začátku, který je hodně gore, příjde klasická třicetiminutovka, kdy se seznamujeme s teeneagery, kteří zcela výjmečně nejsou až tak moc otravní, plná docela blbých keců a sexu... No a pak závěr, ve kterém většina oszenstva docela brutálně pochcípá a divák se dozví "překvapivou" pointu... No, levnost ze snímku čpí na hony daleko, hlavně zvuková stránka mi vůbec nesedla... A taky, kdo viděl alespoň tři slashery, bude vědět kdo je vrah do poloviny filmu... Což vůbec nevadí, protože jsou to jatka a vůbec ne otravné... Já se bavil... ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Asi od 29 do 58 minúty film vyložene stagnoval. Objavné hry réžie aj prekvapivé zmeny perspektívy pohľadu skončili, kamera bola odrazu veľmi statická. Mal som pocit, že režisér s hlavným kameramanom odišli na obed, kameru zavesili na stojan a film zverili do rúk svojich netalentovaných pomocníkov. Omyl! Dobre vedeli, čo robia keď spomalili príbeh a pozornosť upriamili na tínedžerov, ktorí primitívne kecali a kecali a súložili. Keď sa príbeh opäť šialene rozbehol do strhujúceho finále a bolo už jasné kto je kto, pochopil som, že som si mal lepšie všímať postavy. Aj hluché miesta spätne dostali zmysel a boli súčasťou premyslenej režijnej stratégie. Je to slasher ako má byť so všetkým, čo k nemu patrí. Osviežením je, že v ňom nevyčíňa psychopat s maskou alebo zohyzdenou tvárou, ale pekná ženská. V Blood Night... som videl niekoľko odkazov: na Fulciho horory, Halloween, The Burning, Re-Animátora, dokonca aj na Carrie. Nemôžem povedať, že ma nepotešili... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama