Reklama

Reklama

Donggabnaegi kwaoihagi

  • Jižní Korea 동갑내기 과외하기 (více)

Obsahy(1)

Studentka univerzity Su-wan to nemá lehké. Její rodina není zrovna majetná (smažení kuřat není příliš výdělečná práce), a proto musí dívka školu zaplatit jinak. Často tedy doučuje neschopné žáky, málokdy ale rozjívené studentíky z donucení vydrží učit více hodin, Su-wanina trpělivost má totiž své hranice. Její matka jí dohodí další doučování přes svou známou – velmi bohatou ženu, jejíž nevyvedený synáček Ji-hoon už dvakrát propadl na střední škole. Su-wan se tedy s vervou pouští do boje s větrnými mlýny - Ji-hoon totiž ani v nejmenším netouží učit se angličtinu, naopak myslí spíše na bitky a hezké slečny. Po jedné rvačce s bossem místního gangu ale dochází Ji-hoonovu otci trpělivost a chce ho poslat, stejně jako to už kdysi udělal, na studiumdo Spojených států. Aby tomu zabránil, Ji-hoon otci slibuje, že bude mít na nadcházejících zkouškách 50 bodů (i když jeho obvyklý průměr je 8 bodů). Pro oba tedy začíná tvrdá práce, při které se samozřejmě podle všeho očekávání ti dva pomalu sbližují… (Natascha)

(více)

Recenze (47)

Los 

všechny recenze uživatele

Nic extra, už se začínám strachovat, zda někdy uvidím normální korejský film :) Tohle bylo strašně ujeté, ale je pravda, že jsem se hodně často bavila a nebyl to žádný křečovitý a vynucený smích. Potěšilo mě, že se ten zlý nevzdělanec do své doučovatelky nezamiloval poté, co se namalovala a před všemi zatancovala, to už bych si asi začala myslet, že se inspirovali ošklivkou betty, ale naštěstí ne :) A závěrečný boj, který drsná Su-wan velmi originálně zakončila, byl skvělý a něco takového jsem nečekala :D 8/10 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

To co sem od toho z žánrů komedie, romantiky a kung-fu akce čekal, to sem bezezbytku dostal a to hlavně díky Kim Ha-neul, která je za prvé skvělá ve svý roli, kdy každou chvilku dělá naprosto odzbrojující obličeje a při tom jejím koktání ze zaskočení sem jí fakt děsně žral a za druhý je strašně mile působící a dokáže to přinášet do celýho filmu a podle toho to pak i celkově vypadá. Krom toho Sang-woo Kwon teakwondo ovládá fakt znamenitě ()

Reklama

theeneed 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipné a velmi sladké. Už jsem skoro doufala, že se dočkám té nikdy v korejských filmech nepřicházející pusy (ano, jen pusy, jsem v podstatě hrozně skromná), ale rvačky mi to v podstatě vynahradily, zejména ta závěrečná. Jen trochu nechápu, proč sex je nepřípustný, ale řezat se můžou (velmi vynalézavě, s humorem - poněkud nepatřičné slovo - a velmi tvrdě). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších romantických komédíí, ktorá ma bavila aj po rokoch aj keď niektoré pubertálne vtipy už išli mimo mňa. Príbeh o 21 ročnom stredoškolákovi z bohatej rodiny, ktorý už toľkokrát prepadol, že jeho rodičom dôjde trpezlivosť a najmú mu doučovateľku, ktorá mu snáď so štúdiom pomôže. No a postupne to medzi drsným bitkárom a klasickou intelektuálkou zaiskrí. Aj keď dosť dlho sa len vtipne pošťuchujú. Ha-neul Kim ako intelektuálka je dokonale roztomilá. Sang-woo Kwon mi pripadal len priemerne charizmatický, ale aspoň pôsobil dobre v bitkách, ktorých sa tu niekoľko nájde, keďže hlavný hrdina si rád pomeria sily so školským gangom, ktorému šéfuje neskutočne zábavný nemotora Yoo Gong. Až mi bolo ľúto, že hlavnú postavu nehrá on. A aj napriek žánru sú bitky fakt vydarene a drsné. Rozhodne rany pôsobia bolestivo a nájdu sa tu aj pôsobivé akrobatické kúsky. Takže celkovo som spokojný a tých pár trápnejších momentov sa dá v pohode prežiť. Väčšinou to je zábava a nakoniec zafunguje aj romantika. 7/10. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, vtipné, akční, bitkařské × průměrné. Průměrný romantický příběh s obvyklým tématem. Bitkařské scény vážně dobré. Oblíbená herečka Ha-neul Kim zahrála opět se svými grimasami skvělou hlavní hrdinku. Film na odlehčení. "Pořád drsná holka?" ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama