Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policie zadrží Finna při koupi kokainu, který je určen pro jeho matku, jsou jeho prázdniny ty tam. Měl strávit léto se svým otcem, který je antropolog a studuje v Jižní Americe jeden primitivní kmen. Místo toho ho však čeká léto v jiném "kmenu". Stěhuje se s matkou k jejímu milenci do jedné z nejbohatších čtvrtí Ameriky. Finn brzy začne propadat životu v luxusu a to se vším všudy - auta, sex a drogy. Věci se však začnou vymykat kontrole a on zjistí, že za všechno se musí platit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Fierce People se těžko hodnotí. Sama nevím, jestli si ty mé tři hvězdy tenhle snímek zaslouží, protože je to příliš specifické pojednání, na širší obecenstvo lidí. On D. Wittenborn je sám o sobě podle mě docela bezprostřední až spletitá osobnost=) Takže i když mohou být jeho díla chválihodná, budou i na jednu stranu dost sporná. Každopádně G. Dunne do toho dal hodně, a je to znát. Nevím, místy nudné, místy dramatické, místy zaručuje kvalitu K. Stewart =) 5/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Antropologické srovnání amazonských indiánů a zazobané rodiny nesedí naprosto v ničem. Je to jen vyspekulované a násilné přirovnání. V bohaté rodině, kde se mladík se svou fetující matkou zčista jasna ocitne, nejsou vysvětlené příbuzenské vztahy, divák neustále vpadává do nějakých - asi dříve - navázaných kontaktů, aniž by věděl proč a jak. Dialogy připomínají rádoby moudré hlášky, které se obvykle čítávají v čekárnách u doktora nebo na facebooku. Uzemnilo mě: "Jsi dobrá matka." "Ne, ještě ne," říká matka zhruba šestnáctiletého syna. Je fakt, že až mu bude čtyřicet, možná se z ní fakt skvělá matka stane. ____ Nemluvě o detektivní zápletce, kterou se tam ale vůbec nikdo nezabývá. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka plná hviezd na ktorú si po týždni ani nespomeniete. (Diane Lane, Anton Yelchin, Donald Sutherland, Chris Evans, Kristen Stewart). Je to taká tá jasná priemerná záležitosť. Herci skvelí, rovnako tak ich podané herecké výkony. Príbeh síce celkom kvalita, ale o dialógoch by sa už dalo polemizovať. Hudba ušla ale žiadna sláva. Ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Ja som od toho až tak nečakal a to bolo podstatné, že moje očakávania boli v podstatne naplnené, ale nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Proste je to ten typ snímky, ktorú radšej ani nesťahujte, ale pozrite si ju, ak pôjde v televízií. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Uff Nádherný příběh, jak jen začít. Prostě nádherné drama! Asi nejlepší film Griffina Dunneho .. Líbilo se mi uplně vš mělo to prostě všechno příběh, herce, v tomto filmu jsem proste nezaznamenal žádné mínus, až na jedno a to, že Finn podvede kristen ta scéna mě tak dostala a vytočila, ale pak se to napravilo, ale stejně mě to stvalo!... Kristen byl třešničkou na dortu v tomto film absolutně vládla ona.. Ostatní herce moc neznám, ale byli taky dobří! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

malý nezávislý filmek,který mě velice potěšil na duši.tenhle typ filmů mi přesně sedí,černohumorné drama,u kterého se nad něčím zamyslíte a které vám něco dá.upřímný pohled do duší nechutně bohatých lidí,smíchaný s těmi nechutně obyčejnými,kteří dělají chyby,ale mají srdce na spravném místě.anton yelchin je vskutku výborný herec a tuhle roli mu od srdce závidim,mít v pelechu kristen stewart,tak se od ní nehnu ani na vteřinu!:-)i když vám v půli filmu ihned dojde,kdo antonovi vzal jeho nureši:-),nesráži to z jeho kvalit ani píď.DOPORUČUJI! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama