Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policie zadrží Finna při koupi kokainu, který je určen pro jeho matku, jsou jeho prázdniny ty tam. Měl strávit léto se svým otcem, který je antropolog a studuje v Jižní Americe jeden primitivní kmen. Místo toho ho však čeká léto v jiném "kmenu". Stěhuje se s matkou k jejímu milenci do jedné z nejbohatších čtvrtí Ameriky. Finn brzy začne propadat životu v luxusu a to se vším všudy - auta, sex a drogy. Věci se však začnou vymykat kontrole a on zjistí, že za všechno se musí platit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

jondoe 

všechny recenze uživatele

Dobre sa na to pozeralo. Film nenudil ani nijak extra nenadchynal. Zaujalo ma na nom vsak viacej veci ako napriklad zaujimavy sposob vyrozpravania pribehu. Diane Lane ,ktoru ja moc nemusim sa mi v tomto filme ohromne pacila A mlada krv A. Yelchin ,CH. Evans a samozrejme moja oblubenkyna Krisrat Stewart hrali vyborne. Pribeh bol vyrozpravany stylovo ,napadito a hlavne originalne. Za scenar ktory ani na sekundu nenudil pridavam jednu hviezdicku navyse. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jako celek nikterak oslnivý biják se spoustou hluchých míst. Když by se ale divák chtěl něčím pohltit, tak to budou bezesporu herecké výkony. Ve snaze o psychologickou drobnokresbu se nejlépe zorientoval mladičký talent Anton Yelchin, vedle kterého zraje bezchybná Diane Lane i legendární Donald Sutherland. Samotný příběh, odehrávající se v roce 1980, se bohužel rozpadá na sled více či méně zajímavých epizod. Mladý Finn tu po vzoru nakoukaných dokumentů svého otce, milovníka jihoamerických domorodců, sleduje svůj „vlastní“ kmen v honosném sídle na venkově, kam se svou matkou odjíždí na prázdniny. Z pozorovatele se ale záhy nedobrovolně stává hlavním aktérem stinné stránky dnešního světa.. Prostě jsme zas tak velký krok neudělali.. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

malý nezávislý filmek,který mě velice potěšil na duši.tenhle typ filmů mi přesně sedí,černohumorné drama,u kterého se nad něčím zamyslíte a které vám něco dá.upřímný pohled do duší nechutně bohatých lidí,smíchaný s těmi nechutně obyčejnými,kteří dělají chyby,ale mají srdce na spravném místě.anton yelchin je vskutku výborný herec a tuhle roli mu od srdce závidim,mít v pelechu kristen stewart,tak se od ní nehnu ani na vteřinu!:-)i když vám v půli filmu ihned dojde,kdo antonovi vzal jeho nureši:-),nesráži to z jeho kvalit ani píď.DOPORUČUJI! ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

V podstatě film o ničem. Postrádal jsem ve filmu nějaký hlavní mo tiv. Film prsotě ubíhal a v podsatě se nic nedělo. Zvláště první polovina filmu se dost táhla. V druhé půlce ale film nabral na dynamice a konečně se objevilo něco jako záplatka. Každopádně na drama mi to přišlo málo dramatické, charaktery postav byly celkem nevykreslené a ploché a celkově takové odfláknuté, resp. bez jakéhokoliv zájmu se zabývat detaily, motivací postav apod. Což je celkem škoda. Ale dobře se koukalo na Diane Lane, které to fakt slušelo. A Sutherlanda mám rád. Je to takových malinko slabších 60%. Čekal jsem více. Howgh! ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Příběh který se skládá z hodně dílčích zápletek a pomyslných částí. Nejedná se o žádně veledílo, ale ani ne o propadák. Má to myšlenku, herci jsou dobří a celkový dojem také není špatný. Jen mi trochu vadila ta náhlá změna v druhé polovině snímku, které nebyla tak úplně dotažená a podle mě by si zápletka zasloužila více prostoru- stejně jako některé vedlejší postavy. Nicméně, další natažení stopáže by už bylo neúnosné....(alespoň tedy pro mě). Celkově: vidět se to dalo a snímek se mi i celkem líbil. Znovu ho ale vidět nemusím. Hodně slabé a odřené tři hvězdičky. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama