Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dai chce být tím nejlepším. Nejlepším rváčem mezi místními středoškoláky. A to se mu také daří. Jenže pak si všimne Shiroichiho – zbabělce, slabocha a uplakánka, který z dálky pozoruje všechny jeho rvačky. Dai má pocit, že se mu Shiroichi vysmívá, což v něm probouzí chuť mu to oplatit pěstmi. Jenže možná se mu Shiroichi nevysmívá. Možná mu jen sledování páchaného násilí připadá vzrušující. A což teprve, až se Shiroichi sám stane jednou z obětí… Kdo bude pak ten nejsilnější? (EMIA)

(více)

Recenze (7)

tombac 

všechny recenze uživatele

Nefalšovaný Shiroichi, jak ho známe z úchylného krváku Ichi the Killer. Ubrečený otloukánek, kterému se dostavuje erekce výhradně při sledování brutálního násilí, pošuk, jehož když chytne amok, tak i ty nejschopnější mlátičky spasí před poslední nakládačkou jejich života jedině rychlé běhy. Shiroichi je zároveň nejslabším článkem tohoto televizně laděného snímku. Zatímco dva další titulní bouchači se mlátí, kloubí a lámou končetiny radost pohledět, Shiroichimu to moc věřit nelze. To je snad jediný nedostatek, tv zpracování a malé použití hudby nejsou na škodu, 1-Ichi je díky tomu syrovější a realističtější. Ostudu svému většímu a dospělejšímu bráškovi ani v nejmenším nedělá. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Let´s fight. 1-Ichi rozhodně není špatný film. Tanno od Miikeho lecos odkoukal, nepostrádá ani nadhled, dokonce scénář je solidní a 83 minut uplyne jako voda, ale na prequel k Ichi the Killer je pořád málo syrový, bizarní a úchylný. A protože tady mluvíme o ICHIm, tohle se jen tak přehlédnout nedá. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Totální amatéřina, která nemá s původním Ichi the Killerem nic společnýho. Je to strašná slátanina. A jak je to natočený! Nějakou ruční kamerou nebo mobilem, no hrůza. A hlavně strašná nuda. To se asi někdo posral, když to točil... ()

wakage 

všechny recenze uživatele

Video film 1-Ichi není tak krvavý jako jeho známější předchůdce Ichi The Killer, ale o to víc z něj čiší ryzí brutalita v nejsyrovější podobě. Ichi ukájející se při pohledu na krev je naprosto dokonalý. Celý film působí daleko skutečnějším dojmem než Ichi The Killer, který je dost přehnaný. Pro lidi ujíždějící si na úchylárnách z asie, výborná záležitost. ()

raiax 

všechny recenze uživatele

Ichi the killer je super film. Je to úchylný jak psí fisting ale je To. Prostě. Prdel. Bohužel tento film je čistá amatéřina, herecký výkony sou na bodu mrazu (proč se ichi směje když dostává nazacatku filmu na budku ? Je to schválně, nebo z toho měl prostě herec prdel a už se to nechtělo točit znovu?) Herecké výkony jsou uplná amatéřština, kamera bez stabilizátoru, akorat zvukové efekty jsou celkem super. Většina rvaček jsou znázorněný dost na nic, prostě je vidět že sou údery mimo, celkově mě to spíš než prequel k legendárnímu Miikovi připomíná home video party kluků co se doma nudily. Bohuzel film ani v ničem nešokuje... a proč 16 letého grázla hraje tehdy 30 letý Teah, kterej už v tý době vypadal na 40 ? Nápad prostě super, provedení špatný. 2+ za snahu. Edit. Nechal sem si to rozležet v hlavě a za to že posprejovaná budova v 34 minutě je dost možná stejná u který sem si během života v japonsku ožralej nasral do bot, kámoš kterej byl totálně vypálenej tam málem rozbil okno cihlou kterou si nesl hodinu sebou, protože ji našel před barem...lol za to dám 3***! ()

Reklama

Reklama