Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovanost mladé studentky k učiteli přerůstá v oboustrannou lásku. Nepřiměřená reakce dívčiny matky těžce poznamená její vztah s dcerou... Zpočátku nevinný vztah patnáctileté Amy a jejího nového učitele matematiky pana Robertsona nabírá na obrátkách a společná záliba v poezii a nevinné komplimenty vyústí do stále něžnějších projevů lásky staršího muže vůči nedospělé dívce. Když Avery, matčina kolegyně, přichytí dvojici v intimní chvíli, dochází ke konfrontaci mezi Amynou matkou Izabelou a učitelem. Robertson odchází z města a zamilovaná Amy obviňuje svou matku... Izabela, která sama prožila zklamání, po kterém už několik roků žije v izolaci a tají svou skutečnou identitu, chce Amy ochránit před zklamáním, které sama kdysi zažila a které naplno poznamenalo její život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

JK77 

všechny recenze uživatele

cakal som ze hlavna dejova linka bude vztah dcery a ucitela, a ono to cele trvalo zhruba 1/3 filmu,. Takze dost sklamanie, bol som pripraveny na nieco ulne ine. ()

tetka betka 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica filmu bola zaujímavá, napínavá, ale druhá polka tak nejak nudná a to rozuzlenie, teda ak sa to tak dá nazvať, tiež nuda. Ešteže nedávali reklamy počas toho filmu, lebo asi by som to prepla a ani nedopozerala. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama