Reklama

Reklama

Když se mladý zamilovaný pár konečně odhodlá ke svatbě, jejich iluze o skromném obřadu se rychle rozplyne. Příbuzní a přátelé jsou totiž jiného názoru a hektické svatební přípravy se pod jejich vedením změní v děsivou noční můru. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

gogos 

všechny recenze uživatele

Docela prijemna romanticka komedie. V prvni pulce jsem se i dost nasmal, kdezto druha jiz prechazi do bezbrehe limonady... ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Slabší tři, které někdy nemají daleko ke dvou *. Protože jsem pesimista, co se týče partnerských vztahů, tak jsem se rád podíval na zpackanou přípravu svatby a dodržování nepsaných pravidel. Bohužel to skončilo happy-endem, jak se na americký film sluší a patří. Dokonce se i pár rozvádějících opět vrátil k sobě. Pokud nemyslím na realističnost a slabší televizní výkony a máte slabost k opačnému pohlaví, rozcházíte se nebo si rozmýšlíte svatbu, tak směle do toho. ()

Reklama

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Viem, tento film by si zaslúžil aj prísnejšie hodnotenie, ale keďže romantické komédie patria k môjmu obľúbenému žánru tak hodnotím na takých 30%. Táto romantika je natočená trochu inak. Medzi príbehom sa objavujú komentáre hlavných postáv a približujú vám dej. Niekedy to celkom pomohlo, inokedy to bolo na škodu. Dejom sa preplávalo ľahko, sem-tam som sa aj pousmial a povedal si, že takto to občas v živote funguje, ale koniec, ach ten koniec. No o tom si vytvoríte vlastnú predstavu, ak sa na tento snímok pozriete. Odporúčam hlavne sladkoromantickým dušiam, ostatní - ruky (vlastne oči) preč. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil, film značně ožil komentáři (myšlenkami) jednotlivých postav - nebo jejich pohledem. Maggie je nádherná. Jejich přátelé stojí za to, takže to málem neskončí svatbou... Film je vhodný spíše pro lidi se smyslem pro romantiku, lidi co mají před svatbou, nebo po ní. Každý dle své zkušenosti bude mít pak na tento film jiný názor ;-) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama