Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

castor 

všechny recenze uživatele

Snímek dlouhou dobu klopýtá mezi komedií a dramatem, sám jsem dlouho pátral v paměti, kdy naposledy mě představitel hlavní role Ben Affleck přesvědčil o svých hereckých kvalitách. Pokud nepočítám jeho ranné snímky a spolupráci s Kevinem Smithem. Komediální stránka filmu je poněkud rozpačitá, zejména kdykoliv se Affleck pokouší o nějakou komickou polohu, skončí to fiaskem. Jeho hrdina, hollywoodský agent, prožívá těžké období – za vším tím luxusem zapomněl, kým vlastně je a jeho manželství se po nevěře ocitá v troskách. Děj je s řadou vedlejších postav mírně rozkolísaný, nic nedotáhne a stává se tak povrchovým vyprávěním o životě jednoho navenek úspěšného muže. Zůstal někde na půli cesty, přesto snímek režiséra a scénáristy (plus jedna z vedlejších rolí) Mikea Bindera relativně svižně ubíhá a má několik hřejivých momentů. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

...někdy vznikne zajímavý filmeček, řešící poměrně omšelou zápletku, ne zcela originálním způsobem, ale přes to zajímavým!!.. velkou zásluhu nese samozřejmě i obsazení, které je zajímavě poskladané a najdeme v něm řadu různorodých postav!!!...a občas zaslechnete i hudbu, která přináší s sebou atmosféru velkého filmu!!!!..60%!! ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že toto antižánrové dílko bylo zvláštně originální. Jak je mým zvykem, dívám se na podrobnosti až po skončení projekce, a tak už vím, kdo za těmi zmatky stojí. Binder, co si zahrál jednu z hlavních šaškovských rolí a vypadal stejně zmateně. Ovšem všecky zdejší mouchy vychytal ve snímku o rok později. Tady mu ještě zřejmě úporná snaha o sociální tragikomedii nevyšla. Ben mě nezklamal, pořád ten inteligentní kukuč a Rebecca byla prudce neodolatelná. Tak úplně bezcenný film není, jako prostředek k sebereflexi působí znamenitě. ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Příjemně strávený čas, kdy jsem hltal každičkou větu, každičké slůvko. Pravda začátek filmu byl trošičku pro mne zvláštní, tedy při prvním shlédnutí, ale nejen to mne přinutilo se na to podívat znovu a věřím, že né naposledy. V žádném případě to není film na jedno použití. Pravda komedie k popukání to není a i přesto mne pár scén dovedlo pěkně rozesmát. Je to pěkný příběh, který stojí za to vidět. ()

lokol 

všechny recenze uživatele

dostal som echo ze vraj je to dobra komedia...tak to islo v telke a pozrel som si to...po dvoch reklamach som zistil ze to je asi onicom, dokukal som to a nezmenilo sa to...snazili sa tam o par vtipov ale to neslo, proste ma to nebavilo a nemalo to uroven komedie...nemalo to svrnc a ani nic extra komicke...a ako drama mi to tiez nepripadalo a neviem k akemu zanru by som to prirovnal ale kazdopadne si tento film nepozriem v najblizsej dobe ani nahodou...najblizsia doba = 30 - 40 rokov, ak dovtedy nedostanem alzheimera a nezabudnem na to ze som to nechcel vidiet...pre istotu si dam pripomienku do telefonu... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama