Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Fr 

všechny recenze uživatele

Jack je lovec talentů, jeho žena je velmi dobrá plavkyně a pomocí svého denníku se snaží poznat sám sebe..... . Já nevím. Zdá se vám být legrační, že si bere osobně, když mu někdo spí se ženou? Pomocí zápisu do denníku se dozvídáte věci z jeho života a po 30 ti minutách mám dojem, že je to o ničem a čekám až to zjistím. A je to o denníku a jeho životě s Ninou a firmě a .......o denníku. Nuda. Smích? Přejde! Stačí jen nahlédnout do pestrého života Jacka Giamora! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Larry Groupé: 1. Our Lips Are Sealed ,2. The Sad Song ,3. Cucurrucucu Paloma ,4. Red States ,5. I Got It ,6. Basic Instinct ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kupodivu se nejedná o žádnou přitroublou komedii s Affleckem, ale o docela zajímavý drama se sklony ke komedii. A Ben Affleck tady rozhodně taky neni nejhorší, jen snad bych dodal, že to je trošku dějově nevýraznej film ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck nemá komediální talent. Ani trochu. Jeho rádoby vtipným obličejům a grimasám se smát prostě nejde. Výjimkou je scéna u zubaře, ale to je tak vše. Jedinou zábavu tak zajistil John Cleese se svým vedením kurzu. V popisu je napsáno, že jde o akční komedii. Akce téměř žádná (jestli se za akci považuje pár ran baseballovou pálkou a honička lovci talentů vs. čínští kuchaři ulicemi čínské čtvrti, tak je to k smíchu), vtip také ne a drama? Možná se zavřenýma očima. Alespoň něco zachraňují pěkné herečky, scéna Basic Instinct a již zmíněný John Cleese. Námět sliboval více, to by však hlavní roli měl dostat někdo schopnější (čti vtipnější) a na režisérské židli sedět někdo kvalitnější. Podprůměrný "film", kterých se točí desítky... ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Od odpadu a totálního shitu tento film zachránil jen John Cleese, který byl skvělý coby vedoucí kurzu... Kdepak, dle mého názoru Ben Affleck prostě komediální talent nemá ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Binder to myslel naozaj dobre, ale na podobnú štruktúru filmu v dokonalosti ešte nedozrel. Komédia s troškou thrillerového napätia a drámou s rodinnými aj firemnými záležitosťami, to chce asi viac skúseností a asi aj lepšie obsadenie, aj keď až tak som sa naň nesťažoval. Jednoducho aj takáto somarina potrebuje svojich priaznivcov. 75%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snímek dlouhou dobu klopýtá mezi komedií a dramatem, sám jsem dlouho pátral v paměti, kdy naposledy mě představitel hlavní role Ben Affleck přesvědčil o svých hereckých kvalitách. Pokud nepočítám jeho ranné snímky a spolupráci s Kevinem Smithem. Komediální stránka filmu je poněkud rozpačitá, zejména kdykoliv se Affleck pokouší o nějakou komickou polohu, skončí to fiaskem. Jeho hrdina, hollywoodský agent, prožívá těžké období – za vším tím luxusem zapomněl, kým vlastně je a jeho manželství se po nevěře ocitá v troskách. Děj je s řadou vedlejších postav mírně rozkolísaný, nic nedotáhne a stává se tak povrchovým vyprávěním o životě jednoho navenek úspěšného muže. Zůstal někde na půli cesty, přesto snímek režiséra a scénáristy (plus jedna z vedlejších rolí) Mikea Bindera relativně svižně ubíhá a má několik hřejivých momentů. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je dosti nespavedlivé, osobně bych viděl film trošku v lepších číslech. Ben Affleck udělal opravdu ve svém herectví pokrok a tentokráte, nebojím se to tak nazvat, opravdu dobře hraje. Ano, přichystal mi menší šok, jeho postava je zajímavá od začátku do konce a vlastně neustále řešící nějaké problémy. Dle očekávání nám přichystal podívanou John Cleese. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 4/10/// Ben Affleck, Ling Bai a další herci, nevšední vyprávění a zajímavý příběh, krásná hudba -copak se nám asi tvůrci snažili zdělit? Aby jsme nebyly svině?, jinak celkem průměrné a pro někoho může být celkem těžko stravitelné/// Od tohoto filmu jsem moc nečekal, ale potom co jsem viděl Affleckův režijní počin jsem chtěl vidět i jeho v nějakém filmu. On sám hraje snesitelně nesnesitelnou postavu, ale budete mu tak nějak fandit, takže tady problém nevidím. Dobrý je i to, že film upoutal moji pozornost a to hlavně díky pěkné hudbě. I tak mám ale obavu, že nesedne každému, protože je to celkem zvláštní film./// Celkem 58%/// ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že toto antižánrové dílko bylo zvláštně originální. Jak je mým zvykem, dívám se na podrobnosti až po skončení projekce, a tak už vím, kdo za těmi zmatky stojí. Binder, co si zahrál jednu z hlavních šaškovských rolí a vypadal stejně zmateně. Ovšem všecky zdejší mouchy vychytal ve snímku o rok později. Tady mu ještě zřejmě úporná snaha o sociální tragikomedii nevyšla. Ben mě nezklamal, pořád ten inteligentní kukuč a Rebecca byla prudce neodolatelná. Tak úplně bezcenný film není, jako prostředek k sebereflexi působí znamenitě. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bene tohle se k tobě nehodí fakt ne, tahle tvoje práce je nudná a diváka nebaví ale ty za to nemůžeš. Film je nudný hloupý a nezažívný i když se snaží příběhově zaujmout tak se nepovedlo. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Vaše ego vám vzdělání nevynahradí !! Uživí vás ?? Jistě !! Oblékne vás !! Ale pak vás nechá na holičkách nevzdělaného a nepoznamenaného.." ()

anniehall 

všechny recenze uživatele

1,5* Ne, opravdu to není dobrý film. Není uvěřitelný, jeho scénář je hloupý a celé to je tak trochu o ničem. Pár zajímavých momentů a John Cleese ještě nevytáhnou tenhle film z bahna podprůměru... Ale vy všichni, co plivete a nevybíravě útočíte na Afflecka a jeho herecké schopnosti, by jste se měli zamyslet. Opravdu herectví tak rozumíte, aby jste mohli vynášet takové odsudlivé závěry? Už jste sami někdy stáli na jevišti nebo před kamerou? Snažili jste se dostat pod kůži nějaké postavě, sžít se s ní a ztvárnit ji na place? Ano, jistě, Affleck není nijak převratný herec. Ale psát do komentů, že přítomnost Afflecka před kamerami je jistota pohřbeného filmu (a teď jsem to napsal slušně), mi přijde krátkozraké a nefér. Tak otřesný herec zase není, vzpomeňme třeba na Smithovo Chasing Amy. Problém je zhusta ve scénářích, které si bůhví proč vybírá. Ono je totiž jednodušší svézt se s proudem, plivnout na Afflecka a cítit se alespoň na chvíli součástí obce. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Komedie? No to teda nevím, čemu jsem se měla smát. Na Afflecka celkem obstojný výkon a ani scénář nebyl zlý. ()

YURAyura

všechny recenze uživatele

nevidel jsem, ale neda mi nekomentovat brouka: flek zkratka zadny talent nema - o tom zadna, ten je schopen pohrbit sebelepsi film ;]] ()

Reklama

Reklama