Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nejvíce trefným přídomkem k tomuto filmu je slovo nevýraznost. Konkrétně nevýraznost režiséra, scénáře, hereckých představitelů (Rebecca Romijn je výrazná alespoň vzhledově) i žánrového zařazení. Určitě se nejedná o komedii, spíše o drama pohrávající si s absurditou situací, které jsou občas i funkční. Film jako celek je však velmi planý a sterilní. Hudební doprovod je místy naopak výrazný až otravným způsobem. Za mě spíš palec dolů. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je dosti nespavedlivé, osobně bych viděl film trošku v lepších číslech. Ben Affleck udělal opravdu ve svém herectví pokrok a tentokráte, nebojím se to tak nazvat, opravdu dobře hraje. Ano, přichystal mi menší šok, jeho postava je zajímavá od začátku do konce a vlastně neustále řešící nějaké problémy. Dle očekávání nám přichystal podívanou John Cleese. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Snímek dlouhou dobu klopýtá mezi komedií a dramatem, sám jsem dlouho pátral v paměti, kdy naposledy mě představitel hlavní role Ben Affleck přesvědčil o svých hereckých kvalitách. Pokud nepočítám jeho ranné snímky a spolupráci s Kevinem Smithem. Komediální stránka filmu je poněkud rozpačitá, zejména kdykoliv se Affleck pokouší o nějakou komickou polohu, skončí to fiaskem. Jeho hrdina, hollywoodský agent, prožívá těžké období – za vším tím luxusem zapomněl, kým vlastně je a jeho manželství se po nevěře ocitá v troskách. Děj je s řadou vedlejších postav mírně rozkolísaný, nic nedotáhne a stává se tak povrchovým vyprávěním o životě jednoho navenek úspěšného muže. Zůstal někde na půli cesty, přesto snímek režiséra a scénáristy (plus jedna z vedlejších rolí) Mikea Bindera relativně svižně ubíhá a má několik hřejivých momentů. ()

Pete1790 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím co komentuji. Film se chvíli tváří jako komedie, chvíli jako neúprosné drama a sem tam polechtá thrillerem! Ale proč se nedokáže rozhodnout? Nepomáhá mu k tomu ani Ben Affleck, který mě strašně nudí, a ani "nejoblíbenější film tvé matky" a jí podobné hlášky toto od nudného podprůměru neochrání. 30% ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Spousta zajímavých myšlenek (ano povětšinou z úst Johna Cleese), Gina Gershon a neobvykle pojatá komede. Pro mě překvapení a zase jednou film, od kterého jsem nic nečekal, ale dostalo se mi něco, co jsem se zájmem shlédl. Co mi tam jediné vadilo, tak jsou ty půlené obrazy, tady to bylo úplně zbytečné. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama