Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

GianniP 

všechny recenze uživatele

Není to seriál, který bych si nahrával, abych si ho mohl pouštět ve volném čase, ale při současné konkurenci (Ulice, Pojišťovna štěstí a jiné) a na to, že to natočila NOVA to ujde. Já to v létě 2008 používal jako kulisu, když jsem při tom dělal na počítači a rozhodně jsem nebyl zhnusen. Pro odpolední vysílací čas je to celkem vhodné. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost suchý seriál s nepřesvědčivými herci. Některé díly se daly, ale jinak bída a nula od nuly pojde. Nebavilo mě to. Takhle to v žádné redakci nechodí. Vykreslení redakčního prostředí, i práce samotných redaktorů, bylo absolutně nereálné. Napsali to, ale něco autentického se do toho nepodařilo aplikovat, a tak jsou k vidění pitomě pitvořivé epizody, které někdy pobaví, ale spíše je ten seriál na vypnutí. Není moc co chválit. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Zdravym!“ Na večernú relaxáciu príjemné. O to sa postarala zručná réžia Jiřího Vejdělka (budúci režisér ÚČASTNÍKOV ZÁJAZDCU a VÁCLAVA) a skúsení, sympatickí herci, ktorým to spolu pristane, čo je predovšetkým prípad šéfredaktora Davida Matáska a jeho vlasatého zástupcu Šteindlera (plus čierny kôň seriálu - Mrázek). Práve režisér s hercami nám umožňujú pozabudnúť na biednu výpravu, papierom šuštiace dialógy, klišé zápletky, očakávané zvraty a priemerné vzťahy medzi postavami, nevraviac o úsmevných pokusoch niečo povedať o spoločnosti a svete, ktoré vôbec nevychádzajú. Viac na Recenzie.org: http://www.recenzie.org/serialy/24-novacky-serial-redakcia# ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Veledílo to není, ale na Novu celkem koukatelné, ale jenom během první řady, pak se to propadlo do nesledovatelného. Zajímavé prostředí, ucházející herci, jen ty guest stars se svých partů nezhostili nijak úchvatně. Vztahy si ale mohli aspoň zde odpustit, nevím, proč naši scénáristé tam musí neustále takové hlouposti šroubovat. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti jinejm skvostum, ktere vyrabela televize Nova je tohle docela koukatelny. Herecky vykony mi pripadaly jako by spis improvizovali, ale ono s tak deravym scenarem se neni co divit. Nastesti i kdyz to je misty trapny, je to vetsinou docela pohodicka a kdyz to porovnam s jinejma skvostama (Rodinna pouta, libovolna telenovela) tak si to 3* zaslouzi. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama