Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus komerční televize, který by měl vyprávět o pestře napínavém životě prážských investigativních novinářů. Zajimavý nápad se rozpadá pod rukama nejen režiséru, kteří nedokáží udržet vývojovou linearitu děje, ale hlavně tomuto "seriálu" podráží nohy velmi slabé herecké výkony jednotlivých představirelů od toporného Matáska počínaje, přes neslanou-nemastnou Ptáčkovou až po rádoby feministku Batulkovou. Na druhou stranu je třeba podoktnout, že v současné záplavě komerčních seriálových kýčů je Redakce jednookým králem mezi slepými. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost suchý seriál s nepřesvědčivými herci. Některé díly se daly, ale jinak bída a nula od nuly pojde. Nebavilo mě to. Takhle to v žádné redakci nechodí. Vykreslení redakčního prostředí, i práce samotných redaktorů, bylo absolutně nereálné. Napsali to, ale něco autentického se do toho nepodařilo aplikovat, a tak jsou k vidění pitomě pitvořivé epizody, které někdy pobaví, ale spíše je ten seriál na vypnutí. Není moc co chválit. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby jednotlivé epizody neměly hodinu, ale dvacet minut, tak z toho něco vykřesat snad i šlo. Bohužel v podobě jak to pojala N@va jde o stupidní záležitost se špatnými hereckými výkony, zoufale trapným pokusem o cameo role a neexistujícím scénářem. Dialogy jsou nevydařené až běda. Přesto oproti jiným seriálům ze stáje této komerční stanice jde stále o relativně snesitelnou záležitost. Mezi slepými jednooký králem, ale v tomto případě jde spíše o nedomrlé princátko. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Alexej Bavorov, Martin Dolensky, Marek Epstein a další .. Na začátku slušný český seriálový průměr tj. nějakých 50%. Bohužel jen prvních pár dílů, ty pozdější a druhá série už jistojistě míří do odpadu.. Naposledy jsem měl totiž také to "štěstí" vidět zrovna ten, kleopatrou popisovaný díl. Jen nevím jak skončil, nedalo se to vydržet do konce... Od té doby už seriál nesleduji ani příležitostně! ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Seriál drží nad vodou charismatický Viktor Seidl (David Matásek) a fotograf Kamil (Roman Zach), který použitím vtipných hlášek a satyrických trefných komentářů dokáže pobavit. Divák alespoň na chvíli zapomene, že jde o laciný seriál z produkce TV NOVA. Oba herce hodnotím půl hvězdičkou, a protože Redakce jiné plusové stránky nemá, hodnocení je jednoznačné - 1 hvězdička! Bohužel jsem se nikdy nedokázal vžít do rolí ostatních redaktorů. Spíš přemýšlím, proč všechno hrají tak kýčovitě a strojeně. Vrcholem všeho je výkon Milana Šteindlera alias novináře Lubora. Těžko něco vyčítat tomuto chlapci, on je totiž trapnej všude, kde vystupuje a když má nasadit vážnější tvář vypadá ještě trapněji. Svým "výkonem" Šteindler strhl i ostatní kolegy z redakce včetně manželky Veroniky (Zuzana Onufráková), malinkaté Anny (Dana Batulková) a v neposlední řadě Lindu, přítelkyni tlustého stážisty, v podání Ireny Máchové, které věnuji poslední řádky mé kritiky. Hraje hlavní roli v zatraceně amatérské scénce. Fotograf Kamil nepřijde ráno do práce, ona vytuší že se mu něco stalo, a tak mu jede na pomoc. Náhodou objeví silnici v lese, kde je Kamil usmrcován plyny z výfuku v autě jednoho podvodníka. Další čirou náhodou jede kolem policie, která chce nejdřív vysolit pokutu za parkování na úzké silničce, ale prioritně zachrání Kamila. (Inu snažit se zabít člověka u silnice, kde jezdí policie a pokutuje drobné dopravní přestupky, to chce mít vlastnost, jež museli mít režiséři Redakce, - Krejčí a Vejdělek - aby tento paskvil protlačili do televize - odvahu.) http://www.youtube.com/watch?v=Vf0YKZvApGU ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama