Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Z bláta, toho hutnýho sajrajtu telenovel a bezduchých tlacháren typu Rodinná pouta, přeci jen vzešel koukatelný seriál. Musím se přiznat, že právě u Redakce jsem to už vůbec nečekal, ale přeci se stalo. I přes toporné dialogy, do kterých když se zaposloucháte, je z nich patrná recitace, scénář je překvapivě vtipný, humor je nenásilný a docela dobře rozvržený. Herecky sice slušně zastoupené, ale ty naškrobený, toporný a našprtaný odříkávky se nevyhnuly ani takovým matadorům jako jsou Šteindler nebo Matásek. Jediný zcela naprosto přesvědčivý výkon tak podává vlezlá maminka Báry Kodetové – Zdena Hadrbolcová (ale to už je paní herečka). Vyděl jsem sice jen pár dílů, ale oproti Rodinným poutům, kde sem měl problém se zažíváním už po polovině první epizody a Pojišťovně štěstí, kde to jako mělo být dojemné a já to nějak neodhalil, má Redakce moderní šmrnc, slušnou grafiku a sázka na atraktivní novinářské prostředí tentokráte vyšla. Proto dávám 2 a 1/2 hvězdičky. Snad to připravovanýma dalšíma řadama nezprzněj. (P.S.: Tak zprznili!!!) ()

#47 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem sledoval pravidelně a dal jsem tenkrát Redakci dokonce 4 hvězdičky, ale pak úroveň seriálu už pouze klesala. Často to byla trapnost nad trapnost, děj až moc přitažený za vlasy, navíc šílené a naprosto zbytečné VIP role finalistů Superstár, L. Něrgešové a dalších...takže když dám 2 hvězdičky budu ještě hodně shovívavý. ()

Reklama

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

No, jak to zhodnotit objektivně... šéf přílohy začne chodit se svojí nadřízenou, ta mu zdrhne kamsi pryč, tak si začne s její nástupkyní. Role Zdeny Hadrbolcové nevybočuje ze standardů nastavených v My všichni školou povinní, Chlapci a chlapi nebo Ulice, takže zase protivná zvědavá nesnesitelná baba. Fotograf, ten je příšerný děvkař, ale nakonec, aby to dobře dopadlo a chlapi nevypadali jako prasata, se usadí. S kolegyní. Hloupý a nemotorný stážista chodí s nejhezčí holkou v celý redakci a ta ho má ráda. Jestli tohle je ze života, tak nevím. Sekretářka je vdaná za staršího redaktora, ale tomu pro změnu zahne se svým bejvalým, který je typický slizoun. A tomu staršímu, ať mu to není líto, se zase povede sbalit jinou kolegyni, takže ta předtím ji zákonitě na konci týhle estrády začne nenávidět. To už ze života je. Do toho všeho jsou všichni strašní kamarádi, kromě znesvářených párů, a objeví se typickej somrák, kterýho by z jakýchkoliv novin vyprali hned, co by vstoupil do výtahu. Říkejte si, co chcete, ale toto je solidní slátanina, naštěstí pro moje hodnocení je to v konkurenci ostatních nováckých výtvorů vlastně celkem na výši. Hvězda z nostalgie a druhá za Markétu Frösslovou, ta je nádherná. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly a naprosto mně to stačilo. Celé je to kýčovité (znělky mezi každým střihem jsou jako z telenovely), křečovité a naprosto stupidní a prvoplánovité (když už se blíží nějaký ten problém, zazvoní telefon nebo někdo přiběhne, že už je vše v pořádku - to je ale náhoda že!?). Jestli nemáme na lepší seriály, tak ať je raději nikdo netočí. ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Vtipné a svižné jsou výstižná slova. Nebyl díl, který by mě nebavil. Sice si mohli nechat od cesty ty hostující hvězdy, ale na české poměry posledních let, kdy se točí další a další pokračování Nemocnice na kraji města, nejrůznější Ordinace, Křehké zpoutané vztahy či Uličníci, je to vysoký, velmi vysoký nadprůměr. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama