Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Wez 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že na to,že je to novácká produkce mě seriál celkem dost bavil i když spíš jsem se u něj tak ironicky zasmál pro jeho naivitu a blbost,rád jsem jej sledoval,protože jsem se u něj pobavil a víc jsem od něj ani nečekal-oproti různým těm novákům,ulicím a podobným sračkám mě seriál zaujal,i když naivita z něj smrdí na sto honů-možná za to může i výběr(ne ten pražský-fuj!!) celkem sympatických herců-za všechny bych jmenoval třeba překrásnou Pavlu Ptáčkovou,také mě kolikrát zaujala témata,kterými se seriál zabýval(nepostižitelnost demokratických papalášů nebo zametání jejich kauz pod koberec-to je opravdu jako ze života v banánové republice jménem Czechbabwe)-bezesporu ovšem nejlepší díl věnovaný tématice rasizmu,který začíná tím,že se negr zatoulá na skinheadský koncert plný holohlavých nácků v bombrech a čumí tam jak piča,místo aby se snažil alespoň zmizet-zkrátka opravdový inženýr a intelektuál-to je prostě paráda a takovou zápletku nevymyslí ani sám život-tu vymyslí pouze TV Nova-to je prostě excelentní!!!!Za to ještě hvězdičku přidám!! :-) ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Proc se da Redakce I a dalsi pokracovani pouze hodnotit dohromady ? Vzdyt to vubec nejde. Prvni dily me opravdu prekvapily, ze je Nova jeste schopna vyprodukovat neco rozumneho. A pak prisela druha serie, stupidni dil s jadernou elektrarnou a prostitutkama, Kodetova ochazi .. prakticky z dilu na dil klesl serial do odpadu. Nekdo se musel v produkci zblaznit. ()

Reklama

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně zábavné. Zejména ta snaha o zpopularizování novinařiny v české zemi, kdy v každém díle objevují nové a nové kauzy a přitom když se ráno kouknete do novin, tak zjistíte, že hlavní zprávou dne je, že se nejmenovaná celebrita opila na veřejnosti, zasouložila si s někým s kým neměla a nebo se nechová příkladně ke svým sousedům či rodině. Seriál je jen zase klasický slepenec různých osudů, které stejně jedou v rytmu klasických soapoperních charakterů. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další z pokusů TV Nova přijít s něčím seriálovým a něčím originálním. A znovu to skončilo krachem. I když na nově by nám ukazovali zase hromadu koláčů sledovanosti a my bychom tak asi patrně zjistili, ře Redakce měla prakticky nepřetržitě sledovanost vyšší, než finále olympiády v Naganu, kdy Hašek, Jágr a spol. vyhráli poprvé v historii zlato. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Chabý pokus komerční televize, který by měl vyprávět o pestře napínavém životě prážských investigativních novinářů. Zajimavý nápad se rozpadá pod rukama nejen režiséru, kteří nedokáží udržet vývojovou linearitu děje, ale hlavně tomuto "seriálu" podráží nohy velmi slabé herecké výkony jednotlivých představirelů od toporného Matáska počínaje, přes neslanou-nemastnou Ptáčkovou až po rádoby feministku Batulkovou. Na druhou stranu je třeba podoktnout, že v současné záplavě komerčních seriálových kýčů je Redakce jednookým králem mezi slepými. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama