Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Začala jsem na 2*, ale po včerejším díle (20.1.05) se mi těžce klepe ruka, abych to nehodila do "odpadu". Fotograf zůstane přes noc v komunitě Slunečnice, kde vypátrá, že šéf káže makrobiotickou stravu a primitivní způsob života, přitom se cpe stehnem z čehosi, co mělo očička, a obchoduje s nemovitostmi (v kůlně má počítač a pracuje zrovna, když má doma "záškodníka", který to sleduje oknem!!!!!!). Redakční kolega jde boxovat, aby dostal rozhovor a jeho kolegyně ho trénují celý 1 den!!!!!!! ("přinesu ti kazetu Rockyho, vokoukneš nějaký fígle"). Jiný kolega zas má doma zbloudilou bláznivou babku na skříni.......no, FUJ !!!! Jedna * je jen za snesitelnou úroveň prvních dílů. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Téhle produkci jednoduše neholduju, ale na svůj žánr má Redakce slušné hodnocení, a tak jsem zkonzumoval celý jeden díl. Vykašlat jsem ho nemohl, vyplivnout taky ne, a tak ho v sobě pořád nosím a tíží mě v žaludku. Ať se nikdo nezlobí, ale po stránce dialogů je to naprosto zoufalá záležitost a herecky nepřesvědčiví jsou i ti herci, do kterých bych to nikdy neřekl. Měl jsem pocit trapnosti. Celkový dojem: 10 %. ()

Reklama

Curfew 

všechny recenze uživatele

Platí to, co říká většina recenzentů: poměrně vtipná záležitost, pro mě osobně je v tomto směru nejpříjemnějším překvapením postava redakčního fotografa, která má sice svůj part napsaný dost figurkovitě, ale zmíněný herec, jehož jméno bohužel neznám, uhraje i situace, které ve scénáři trochu zavání fraškou. Celkově jednoznančně nejpříjemnější překvapení letošní podzimní seriálové záplavy!!! ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Nevím proč někdo zatracuje seriál po jedné epizodě. V dnešní době (kdy seriál byl premiérový) nám naše televize toho zrovna dobrého nenabízely. Ale objevil se seriál "Redakce", která se vymyká všem dosavadním. Pěkný a nenáročný seriál, který je velmi pěkně obsazen. Určitě se na to dá v pohodě dívat, tak nesuďte po jednom díle a dejte mu šanci. Je milej a přítulnej :-) ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Z produkce současných nováckých pořadů se jedná rozhodně o překvapení. Pokud strhneme z každého dílu ten průměrný kabátek dostáváme vždy stejnou konstrukci, ale co, Redakce je zábava, takže to ani tolik nevadí. Děj se odehrává svižně, příběh má vtip a problémy hrdinů jsou zajímavé, takže co by jej mohlo shodit? Možná jen to trapné odstraňování všech reklamních značek je až moc přehnané... ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama