Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Začala jsem na 2*, ale po včerejším díle (20.1.05) se mi těžce klepe ruka, abych to nehodila do "odpadu". Fotograf zůstane přes noc v komunitě Slunečnice, kde vypátrá, že šéf káže makrobiotickou stravu a primitivní způsob života, přitom se cpe stehnem z čehosi, co mělo očička, a obchoduje s nemovitostmi (v kůlně má počítač a pracuje zrovna, když má doma "záškodníka", který to sleduje oknem!!!!!!). Redakční kolega jde boxovat, aby dostal rozhovor a jeho kolegyně ho trénují celý 1 den!!!!!!! ("přinesu ti kazetu Rockyho, vokoukneš nějaký fígle"). Jiný kolega zas má doma zbloudilou bláznivou babku na skříni.......no, FUJ !!!! Jedna * je jen za snesitelnou úroveň prvních dílů. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nejsem pravidelným divákem, ale pochybuju že bych měl štěstí jenom na ty špatné díly. Jediné vyložené klady seriálu - David Matásek a Bára Kodetová - jsou fuč, takže s Redakcí asi definitivně skončím...A souhlas s kleopatrou - tohle byl naprosto příšerný díl. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

O prázdninách 2008 jsem se díval na něketeré starší díly, novinářské a detektivní zápletky jsou občas hodně bachrlaté, ale pořád je to UMĚNÍ v porovnání s tím, kam to nova se všemi těmi Ordinacemi a Pojišťovnami dotáhla. A soukromí novinářů není líčeno vůbec křečovitě. A až na výjímky skvělí herci (Novotný, Šteindler, Matásek...) Navíc budiž Redakci dík za to, že vykopla Jiřího Vejdělka směrem vzhůru. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Alexej Bavorov, Martin Dolensky, Marek Epstein a další .. Na začátku slušný český seriálový průměr tj. nějakých 50%. Bohužel jen prvních pár dílů, ty pozdější a druhá série už jistojistě míří do odpadu.. Naposledy jsem měl totiž také to "štěstí" vidět zrovna ten, kleopatrou popisovaný díl. Jen nevím jak skončil, nedalo se to vydržet do konce... Od té doby už seriál nesleduji ani příležitostně! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Možná kdyby jednotlivé epizody neměly hodinu, ale dvacet minut, tak z toho něco vykřesat snad i šlo. Bohužel v podobě jak to pojala N@va jde o stupidní záležitost se špatnými hereckými výkony, zoufale trapným pokusem o cameo role a neexistujícím scénářem. Dialogy jsou nevydařené až běda. Přesto oproti jiným seriálům ze stáje této komerční stanice jde stále o relativně snesitelnou záležitost. Mezi slepými jednooký králem, ale v tomto případě jde spíše o nedomrlé princátko. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Zdravym!“ Na večernú relaxáciu príjemné. O to sa postarala zručná réžia Jiřího Vejdělka (budúci režisér ÚČASTNÍKOV ZÁJAZDCU a VÁCLAVA) a skúsení, sympatickí herci, ktorým to spolu pristane, čo je predovšetkým prípad šéfredaktora Davida Matáska a jeho vlasatého zástupcu Šteindlera (plus čierny kôň seriálu - Mrázek). Práve režisér s hercami nám umožňujú pozabudnúť na biednu výpravu, papierom šuštiace dialógy, klišé zápletky, očakávané zvraty a priemerné vzťahy medzi postavami, nevraviac o úsmevných pokusoch niečo povedať o spoločnosti a svete, ktoré vôbec nevychádzajú. Viac na Recenzie.org: http://www.recenzie.org/serialy/24-novacky-serial-redakcia# ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Oproti jinejm skvostum, ktere vyrabela televize Nova je tohle docela koukatelny. Herecky vykony mi pripadaly jako by spis improvizovali, ale ono s tak deravym scenarem se neni co divit. Nastesti i kdyz to je misty trapny, je to vetsinou docela pohodicka a kdyz to porovnam s jinejma skvostama (Rodinna pouta, libovolna telenovela) tak si to 3* zaslouzi. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

David Matásek aneb pokouším se být charismatický... Roman Zach - myslím, že jsem sexy, ale jsem uplně dutej... Milan Šteindler - svojí nejlepší práci jsem odvedl s vrácením se do hrobu... Klasický seriál pro duševně nemocné, od naší-vaší televize... ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Opravdu ráda bych viděla, jak funguje pracoviště, na kterém se průběžně vyskytují 3_4 partnerské dvojice. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mezi původními českými seriály se skutečně blýská jak drahokam a docela jsem to i sledoval, ale později už mě i tohle přestalo bavit. Naštěstí je originálnější, bohužel neschopnost rozvíjet charaktery a vytvořit dějovou linii ubilo i tohle. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

...Fakt ze života, takhle nějak to v těch novinách funguje. Dramatické zápletky, špičkové herecké kreace, vynikající scénáře, co díl to perla... Myslíte, že si dělám prdel? Ne, to si Novčata dělají prdel z nás. Samozřejmě, na odpad to vyloženě není, ale i tak - pochcat... ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Téhle produkci jednoduše neholduju, ale na svůj žánr má Redakce slušné hodnocení, a tak jsem zkonzumoval celý jeden díl. Vykašlat jsem ho nemohl, vyplivnout taky ne, a tak ho v sobě pořád nosím a tíží mě v žaludku. Ať se nikdo nezlobí, ale po stránce dialogů je to naprosto zoufalá záležitost a herecky nepřesvědčiví jsou i ti herci, do kterých bych to nikdy neřekl. Měl jsem pocit trapnosti. Celkový dojem: 10 %. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Z produkce současných nováckých pořadů se jedná rozhodně o překvapení. Pokud strhneme z každého dílu ten průměrný kabátek dostáváme vždy stejnou konstrukci, ale co, Redakce je zábava, takže to ani tolik nevadí. Děj se odehrává svižně, příběh má vtip a problémy hrdinů jsou zajímavé, takže co by jej mohlo shodit? Možná jen to trapné odstraňování všech reklamních značek je až moc přehnané... ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Z bláta, toho hutnýho sajrajtu telenovel a bezduchých tlacháren typu Rodinná pouta, přeci jen vzešel koukatelný seriál. Musím se přiznat, že právě u Redakce jsem to už vůbec nečekal, ale přeci se stalo. I přes toporné dialogy, do kterých když se zaposloucháte, je z nich patrná recitace, scénář je překvapivě vtipný, humor je nenásilný a docela dobře rozvržený. Herecky sice slušně zastoupené, ale ty naškrobený, toporný a našprtaný odříkávky se nevyhnuly ani takovým matadorům jako jsou Šteindler nebo Matásek. Jediný zcela naprosto přesvědčivý výkon tak podává vlezlá maminka Báry Kodetové – Zdena Hadrbolcová (ale to už je paní herečka). Vyděl jsem sice jen pár dílů, ale oproti Rodinným poutům, kde sem měl problém se zažíváním už po polovině první epizody a Pojišťovně štěstí, kde to jako mělo být dojemné a já to nějak neodhalil, má Redakce moderní šmrnc, slušnou grafiku a sázka na atraktivní novinářské prostředí tentokráte vyšla. Proto dávám 2 a 1/2 hvězdičky. Snad to připravovanýma dalšíma řadama nezprzněj. (P.S.: Tak zprznili!!!) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Novácký seriál vyrobený podle španělské licence, jejíž adaptace proběhla tak neuvěřitelně kostrbatě, až by člověk podlehl dojmu, že jde o původní dílo ;) ()

Reklama

Reklama