Reklama

Reklama

Vesmírná Scratastrofa

  • USA Cosmic Scrat-tastrophe

Obsahy(1)

Scrat se tentokráte při své věčné snaze ukrýt svůj milovaný oříšek dostane až do vesmíru.
Další z řady krátkometrážních snímků s oblíbenou epizodní postavičkou sloužící jako upoutávka na pátý díl Doby ledové. (korbitch22)

Recenze (39)

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

No, nemám co dodat. Vtipné jako vždy, není nad šavlozubou veverku. Jak tu někdo psal, je opravdu škoda, že ještě nevznikl nějaký celovečerní film s touto veverkou a oříškem, ale co víme, třeba se jednou zadaří. Ano, pár zvláštností tam bylo jako třeba vznik samotného vesmíru (nebo minimálně ostatních planet) i když už na Zemi život byl..ale co mi můžeme vědět, když nikdo neví jak to celé začalo.. Když už, tak bych to vychytal tím, že by Scrat při bloudění po vesmírné lodi stiskl třeba časový portál a vrátil se do dávných časů a tak teprve vytvořil vesmír. ----- Jednoduše, jako další minifilm se šavlozubou veverkou a oříškem je to perfketní a rozhodně doporučuji shlédnout. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Scratov a jeho oriešok sa tentokrát dostali do vesmíru a v danom prostredí vôbec neboli doma. Ak by tam nebolo zapichnutie oriešku, ktoré bolo paródiou na pristátie človeka na Mesiaci so skvelou Straussovou Also sprach Zarathustra ukradnutou s filmu 2001: Vesmírna odysea tak by to zrejme bolo zrejme iba na jednu hviezdičku. Dochádzajú nápady. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ako upútavka sa to dá brať, že je to milé a zas niečo vymysleli v spojitosti s históriou Zeme, no pár vecí sa mi zdá, že tu nedomysleli, najmä časových a trocha aj fyzikálnych aspoň tých elementárnych, čo aj v takýchto dielach mávali staré československé rozprávky často zvládnuté. Možno som sa ozaj len nebavil, ale aj to je argument, prečo to tu nevychvaľovať. Najviac ma však mrzí, že ani piaty diel si v kine nevychutnám teraz s nejakým vlastným dieťaťom, lebo Doba ľadová patrí k tomu lepšiemu v súčasnosti si myslím medzi rozprávkami. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pořád docela sranda, ale taky důkaz toho, že ani Scrat samotný už tolik netáhne. Využití sci-fi prvků se podle mě naprosto nehodilo, vznik sluneční soustavy trochu opožděný a bohužeo ne tak zábavný jako vznik kontinentů, ale animace pořád nádherná a závěr s našimi oblíbenými hrdiny je prostě naprosto skvělý. Takže jako celkem dobrý, ale doufám, že podobně zvláštně nebude vypadat i regulérní pátý díl, sám o sobě celkem zbytečný. Takže i když Scrat potěšil, už to prostě není ono a mě to nesedlo tolik, jak jsem doufal. 70%. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* kraťas z Doby ledové po 152., další prosím! Vypnul jsem mozek a na pět minut jsem se vrátil do dětských let - tehdy Tom&Jerry a teď Scrat - jen ta animace trošku polepšila :-). Zkuste třeba tady [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Plakát k filmu vtipně odkazuje na plakát snímku Marťan (2015), který v kinech promítali ve stejnou dobu, a který se také odehrává ve vesmíru. (pajik)

Reklama

Reklama