Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu sledujeme osudy čtyř rodin z předměstí, které se musí vyrovnat s různými životními problémy a těžkostmi. Život Esther Goldové (Closeová) se točí jen okolo nemocného syna, Jim Train (Mulroney) prožívá zmatky, když ho v práci přeskočí a není povýšen, rodina Annette Jenningsové (Clarksonová) se plete do jejího rozvodu a Helen Christiansonová (Placeová) musí konečně něco udělat se svým životem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Výtečný, dokonalý film, tak nějak prostě o životě. Takovéto filmy mám hrozně rád a jde jen o to, jestli mě dokáží zaujmout strašně moc, nebo jenom moc:). V těchto projektech se může lehce stát, že autoři prostě vyprávějí příběhy ze života, ale výsledné poselství či pointa se mohou vytratit. Ale zde je tomu přesně naopak. Příběh úžasným a strhujícím způsobem graduje a člověk je do příběhu vtahován čím dál tím víc. Skvělé výkony herců (tradičně famozní Glenn Close) jsou po tomto chvalozpěvu samozřejmostí. Fantastické dílo. 100%! ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady filmů o tom, jak se všichni snažíme, seč můžeme, žít s tím, co máme, co nám zbylo, co nemůžeme ze sebe setřást. Milou třešničkou na dortu je mladičká Kristen Stewart, která zde ještě nemá hvězdné manýry a podivné tiky a hraje fajn. A jinak tu sází na jistotu, ale to vůbec nevadí a ještě že tak, těchto depresivně-optimistických filmů není nikdy dost. A tenhle kupodivu ani nepotkal patos či kýčovitost. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

No nebylo to špatné, herecké výkony hlavně ženských představitelek na úrovni, ale vzájemné vztahy byly na můj vkus už moc překombinované, navíc většina mužských postav je tu vykreslena příliš jednostranně negativně a co je hlavní, tvůrci nezvládli moc dobře přechody mezi různými časovými rovinami, takže jsem se chvílemi trochu ztrácela v ději. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Príliš veľa tém na jeden film, slabšiu polovicu z nich vypustiť a bolo by to super. Máme tu matku starajúcu sa o syna v kóme, súťaž o auto, právnika s krízou identity, podivný únos dievčaťa o ktorom si únosca myslí, že je chlapec, oboznamovanie sa detí so sexualitou, chlapec zamilovaný do Bárbiny, porozvodové problémy... a ešte pár ďalších. Menej je niekedy viac. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších filmů z ranku "jsme všichni v hajzlu, ale dojdeme smíření". Nemyslím to ani nijak negativně, prostě to tak je. Místní "neighbourhood", rodiny žijící v sousedství, jejich příběh vyjasňující se v průběhu děje, důvody, vzpomínky, příčiny, pocity, to se nám tak nějak pomalu osvětluje, až holá fakta okolo jedné autonehody vyplují na povrch. No a pak přijde fáze uvolnění a konec. Nezávislá tvorba už to má takhle asi v popisu práce, málokdo se odchýlí z trasy. Tohle je přesně podle receptu. Naděje přesto umírá poslední...60% Text distributora je sice popisný, ale jinak úplně mimo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Kristen Stewart v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama