Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 8 (1979) (série)


Tatínek (S08E39)

(epizoda)

Obsahy(1)

Děti umí někdy pořádně překvapit! Malá Renatka (N. Švédová) dává otevřeně najevo svému novému tatínkovi (L. Frej), že ho nemá ráda a považuje ho za cizího člověka. Žárlí, že nemá maminku jen sama pro sebe. Když ale maminka (J. Preissová) onemocní, musí se o dítě postarat nový tatínek, který doufá, že tím dcerka pozná, že ji má rád... A jak toto sbližování dopadne? Na to už se podívejte v dnešním bakalářském příběhu. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento příběh je jasným důkazem, že nejen veselé příběhy vládly Bakalářům. A moc nerozumím tomu, proč byl tento zrovna tak odsouzen. Hrají v něm kvalitní herci a děj samotný není zlý. Největší pochopení pro něj budou mít asi rodiče. A ti nevlastní tím spíš. Já bych o tom mohl mluvit moc a proto je mi tento příběh tak blízký, protože o podobném problém něco vím. Naštěstí děti v tak malém věku brzy pochopí, kdo je má rád a kdo to s nimi myslí opravdu dobře. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně se dneska prská, že co si to jako ti mladí sígři myslí, když lezou do Superstár, Talentů nebo X Faktorů a snaží se všechny přesvědčit, že umí zpívat. Ne že bych se jich zrovna chtěl zastávat, ale co si jako tehdy mysleli lidi, kteří posílali příspěvky do Bakalářů? Jak vidno, soudnost některým chyběla už dávno před revolucí. ()

roswelll 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásný bakalářský souboj mezi malou holčičkou a jejím novým tatínkem kdo z koho vydrží. Když už to vypadá, že to tatínek zvládá, přichází malá dcera a oba dokonale odzbrojí a překvapí..moc hezky natočené.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama