Reklama

Reklama

Critters: Bounty Hunter

Horor / Sci-Fi / Krátkometrážní
USA, 2014, 7 min

Režie:

Jordan Downey

Scénář:

Jordan Downey

Hrají:

Jordan Downey
(další profese)

Obsahy(1)

Je noc, kdesi na Zemi. Pred jedným domom stojí mimozemská bytosť – nájomný lovec živiaci sa lovom všakovakého odpadu z vesmíru. Prišiel sem, aby urobil poriadok s huňatými, stále hladnými guľkami, ktoré si bez váhania zaradili na jedálny lístok aj samotného pána tvorstva, človeka. A práve v tomto dome sa kŕmia príšery. Misia "Zabi všetkých crittersov" sa môže začať. (beso74)

(více)

Recenze (20)

tron 

všechny recenze uživatele

Je to nízkorozpočtový kraťas, takže od neho určite nemá zmysel čakať veľké veci a v tomto prípade ani príbeh. Na priestore pár minút sa odohráva náročná "zápletka" o mimozemskom lovcovi odmien, ktorý prehľadáva nočný dom so stopami po útoku Kriterov a nakoniec dôjde k súboju. Nič viac, nič menej, ale pre mňa, ako fanúšika prvých štyroch dielov, to bolo príjemné a nostalgické pripomenutie filmovej časti môjho detstva. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle neni vůbec marný, ale chtělo by to celovečerák. Ty svině mi docela chyběj - jako harant jsem to zbožňoval . ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Pan režisér zaspal dobu. Přerostlý zubatý gumový ježek v roce 2014 strach nikomu nenažene. Jakožto zdejší hororový expert tento kraťas ke zhlédnutí v žádném případě nedoporučuji a varuji i před plánovaným seriálem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno nevím teda. Já jsem fanoušek Critters a na tenhle kraťas od režiséra vraždícího krocana jsem byl zvědavej, ale nic moc. Atmosféra slušná, ale chybí humor. Jeden lovec honí jednu Critters tu najde a po krátkým souboji zabije toť všechno. Škoda, protože já ty potvory taky rád a přál bych jim návrat.45% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Crittersek byla v devadesátkách plná TV - jako děcka jsme kromě nich ulítávali na gremlinech, vetřelcích a dalších kosmických i nekosmických potvorácích (bez ohledu na kvality filmu). Jordan Downey je rovněž má generace a zjevně na tom byl stejně. Což nic nemění na tom, že jedno připíchnutíčko a jedny rozstřelený vejce jsou dost málo i na sedm minut. Hezky to vypadá, ale chybí tomu jakýkoliv nápad. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I kdyby se žravých potvor Critters chopil někdo jako je Jordan Downey, nikam by to nevedlo. Pokus udělat z toho atmosférický kraťas s pěkným vizuálem je celkem snesitelný, ale v podstatě nic neřeší. Upgradovaný vesmírný lovec odměn je na stopě dravých žroutů a chodí po domě. Nevím, kde byli obyvatelé domu, ale tím, že v baráku není ani noha, to zapůsobilo. Ne tak moc, ale dalo se u toho tvářit, že vás to baví. Následně na lovce zaútočí ten malý zmrd a to je asi tak všechno. Mohlo jich být víc. Podle objevených vajec jich víc bude, ale to už divák neuvidí. Z technického a režijního hlediska to nevidím na hovno. Na hovno je vůbec vracet se k něčemu, co už dnes nikoho nezajímá. Když už exhumovat, tak pořádně. Žádný jeden Critter, ale přímo celá armáda Critters. Žádné chození po baráku, ale střelhbitý útok. A žádné korektní pojetí, ale pořádná jatka. Pak by to mělo smysl. Tohle si vlastně můžete nechat. Jordana Downeyho režijně nezatracuji. Ale Critters ať neoživuje. Už tady byli čtyřikrát a stačilo. 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem taky fanda série Critters (především pak prvních dvou dílů), takže jsem byl tímto fans projektem velice mile překvapený. Po vizuální stránce jim toho nemůžu moc vyčíst, stejně tak i atmosféra byla v pořádku. Když k tomu připočítám i slušnou kameru a „kultovní“ finální melodii – jsem spokojený. Taky bych se přiklonil k tomu, že by už někdo normální mohl natočit další díl Critters. Každopádně tento snímek určitě stojí za pozornost!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niečo tomu chýba. A viem aj čo. Asi 10 minút minutáže pred tým a zhruba 80 minút potom. Ak chcete remake, hollywoodsky páni, volajte týchto kompetentných. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Critters jsou fajn a nejeden z nás by ze sentimentu uvítal jejich návrat, ale tohle byla docela zývačka.. 2/3 chodí týpek po baráku (asi aby fanfilmaři "prodali" tu jeho hezky udělanou hlavu), hledá jednu(ano jednu!) chlupatou kouli a když jí najde, je za 10sekund po všem(jak jinak, když je jedna!) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Super. A jako kolegové na jutub, říkám též...tohle měl býti celý film. Pochopitelně s poněkud rozvitějším dějem, páč sledovati chlápka řekněme 80min. jak chodí po domě by asi nestačilo.;-) Jen mi příjde, že to jeho dělo střílelo tak nějak, méně razantně, než v prvních filmech, kdy když třeba Ug vypálil, tak to zlikvidovalo pomalu půl baráku. Buď je to rozpočtem (nejspíše) nebo ty jejich kanóny mají nastavitelnou intenzitu či druhy střel jako v Dredd universe.;-) ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Neni to zle. Len som čakal, že tých Critterov tam bude zabitých trochu viac ako 1. Chcelo by to nejaky film na Critterov. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jen 7 minut - do třetího dílu nejsou staré koule špatné. Vesmír jim neslušel - hnus zakončení. Ale remake by možná i slušel. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Atmosférická jednohubka mířená fanouškům vesmírných a značně "mírumilovných" ježků. Další důkaz, že Critters mohou fungovat i v novém tisíciletí (pokud se látka vezme za správný konec). Jubilejní 3000 hodnocení ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušný kraťas. Síce sa v ňom nič moc neudeje, ale snahu bolo cítiť. Okamihová účasť starej známej postavy potešila a hlavný song pecka. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Ok. Hmm, no.... ok. Šest lidí s nízkým rozpočtem (a nejen tím) pracovalo na tomhle skoro dva měsíce, to je asi ta část, co mi přijde nejšílenější, protože dát tolik detailu, do něčeho tak o ničem... ale možná jako "pamatujute, jak jsme jednou udělali ten film o Critters" to nebylo špatný, koneckonců, i Kevin Smith šel s podobnou mentalitou do Clerks. Vím, že 'Critters' série není proslavená nějakou hloubkou a originalitou (dokonce ani kvalitou), koneckonců, jako pravé řádné béčko, si bez ostychu i vejce vypůjčuje z 'Vetřelce'. Ale myslím si, že asi jako ostatní, jsem si chtěl "připomenou starou sérii - něčím". ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Atmosférický a vizuálne pôsobivý kraťas poskytujúci pohľad do sveta malých ochlpených beštii z vesmíru, ktorý dostali na Zemi chuť na čerstvé mäso. Ostáva veriť, že sa snáď v podobnom duchu podarí oživiť sériu, ktorá nejaví známky života už pomaly celé štvrťstoročie. Upgradovaný lovec, dobrá kamera, hudba a napätie, silné stránky snímky, ktorou Jordan Downey prekvapil a ukázal, že ak by mal nejaký kvalitný materiál, mohol by natočiť solídny film. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Vzpomínka na starý dobrý Critteráky. Možná by nebylo špatný je připomenout nějakým novým filmem. ()

Shelby14 

všechny recenze uživatele

Hezký připomenutí kdysi slavných příšerek. Je to kraťas, takže je jasný že se od toho nedalo čekat něco převratnýho, ale má to atmosféru a vtípek s televizí kde běží film s T. Mannem byl taky povedenej. ()

Reklama

Reklama