Reklama

Reklama

Minulost mu byla vymazána z paměti, jeho milovaní byli zavražděni. Stal se nájemným zabijákem... V nepříliš vzdálené budoucnosti je společnost řízena všemocným Státem, v jehož čele stojí nelítostný diktátor (Steven Seagal). Condor (Johnny Messner) pracuje pro Stát jako nájemný zabiják, ale náhodné setkání s člověkem, o kterém si myslel, že je dávno mrtvý, ho donutí popřemýšlet o tom, kdo jsou ve skutečnosti jeho nepřátelé. Nástroj státu se stává symbolem revoluce. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Řekl jsem, že je čas zkusit i nějakého toho Seagala, jehož filmy se mi tak nějak furt vyhýbají. Tohle mi přišlo z těch jeho nových filmů jako největší bizár, a řekl bych, že jsem se ve svém prvním úsudku dost trefil. Seagal tu sice ani moc není, a když tu je, tak trousí dialogy (monology) které nedávají ani v nejmenším jakýkoliv smysl, a celé působí jak kdyby byli namixované ze zenové zahrádky někde u Kadaffiho. V podstatě to je ten typ filmu, u kterého se bavíte, protože to je tak moc blbý, až je to vtipný. Příběh se nedá reálně vůbec pochopit, ale tvůrci se ani naštěstí moc nesnaží, a celý děj slouží jenom jako berlička pro posloupnost akčních scén, které bych řek, že jsou v rámci těchto filmů docela solidní, a v některých momentehc dost brutální, což je asi jediná silnější stránka filmu. Totální úlet pak příjde na konci se dvěma Seagali, což se dostanem do momentu, kdy už se fakt válíte smíchy na zemi, pač už to přestane dávat jakoukoliv možnost na pochopení toho, co jste to vlastně viděli. Ale těch 80 minut se to dá vydržet, upřímně jsem čekal nějakou šílenou nudu po vzoru nových Willisů, ale tohle fakt dokáže za(po)bavit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Futuristický akčňák se Seagalem ve vedlejší roli diktátora. Jednoduché, prosté, levné, skoro televizní. Nedá se říct, že by to bylo úplně špatné, protože to přesně plní a vyhovuje svému zadání a záměru. Seagal trousí moudra, muchluje se s Japonkou, hlavní hrdina se tváří drsně, svádí vnitřní emotivní boj a muchluje se s oplácanou odbarvenou blondýnou. Mezitím jsou nějaké rvačky. V televizi na jedenáctou večer film tak akorát. ()

Reklama

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Takže recenzia romantického filmu Hitman. Čo? Že to nebol film Hitman? Aha tak pardón. Film Mise Kondóm. Film Johhnyho Messnera...čo zas? Že to bol film Seagala? Ja som tam ale 90 minút videl Messnera. Čo som teda ja osobne uvítal, keďže ho žeriem od čias Kriminálky San Francisco (ano viem, to budem asi jediný fanúšik seriálu). Čo sa týka role Seagala bolo to veľmi minimalistické herectvo, pretože ho vo filme moc nebolo. A keď aj bolo, nič neurobil a vzápätí ho znova nebolo. A potom sa zase dlho čakalo kým ho znova bolo. A keď ho nebolo, tak aspoň visiaci plagát na budove v pozadí sme mali tú možnosť vidieť. Ináč nemuseli ho ani volať, myslím, že takéto role typu "presedím celý film v kancelárii" dobre zvláda posledné roky Willis. Keď si Messner ku koncu filmu nasadil Power Rangers oblek, aby išiel dať dole Štefana, jeho veličenstvo sa uráčilo postaviť zo sedačky od školenia masáže a naopak dal dole on Messnera (to nebudem označovať ako spoiler, každému je jasné ze Sígela vo filme dole nedajú, musí to mať ten chlap určite aj v kontrakte). Komentár píšem priebežne počas filmu. Rozhodne treba vidieť do konca. SPOILER: V tej (skoro) poslednej scéne Pišta asi nemal svoj deň (keď ho Messner predsa len dal dole). PS: odkiaľ sa na záver objavili tí samuraji? PS2: Tak Stephen Sejgl tam tú klauzulu vážne má. PS3: Vidím dobre je obézny?. Mám slabosť pre Messnera a do toho ešte vo filme s Veľmajstrom, ospravedlňujem sa, musím dať 4* (objektívne tak 2*). ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ďalší podvod tváriaci sa ako typická seagalovka, ale nič nemôže byť ďalej od pravdy. Seagal sa objavuje len vo vedľajšej úlohe (prvý raz na scénu nastúpi v 20. minúte), navyše v relatívne zápornej a ako bonus tu má maximálne 18 sekúnd, ktoré sa s privretými očami dajú označiť za akčné. Inak je akcie dosť a je brutálna, ale ak budete čakať, že sa jej aktívne zúčastní Seagal, budete proste sklamaní. Príšerná 8-miliónová americko-švédsko-španielska záležitosť. Scenár je strašný, rovnako ten nevydarený klon JCVD a Vina Diesela v titulnej úlohe (a pritom taký fajn bol Johnny Messner v druhej Anakonde, škoda). Bizarná koncovka s dvojníkmi pobavila, vrátane obskúrnej potitulkovej scény. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Sám od sebe bych si tenhle film nikdy nepustil, ale hned z kraje mě zaujal Steven „masitej pupek“ Seagal, který se svým vysloveně vostrým knírkem vytvářel dojmy mačo borce, který se ničím nerozhodí a jen tak ho nikdo nesejme. Snad jen on sám, když si do ruky dá mačetu, protože to je to jediný, co mu v dnešní době asi ještě trošku jde. Jinak ve filmu je asi deset minut se vším všudy a hlavní roli má nějakej Rudi Messner. Trotl z trotlákova, ke kterýmu tvůrci nacpali nějakou krávu z kravince. Debilnější hovadinu jsem dlouho neviděl. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama