Reklama

Reklama

Dame na wataši ni koišite kudasai

(seriál)
  • Japonsko ダメな私に恋してください (více)

Obsahy(1)

Třicetiletá, ale velmi naivní Shibata Michio je momentálně bez práce a veškeré peníze investuje do svého mladšího přítele. Náhodou potká svého bývalého šéfa, děsivého Kurosawa Ayumu, který jí pomůže a nabídne jí ve své kavárně brigádu. Seznámí se i s jeho ex-přítelkyní Akirou, s níž se docela spřátelí, a s jeho přáteli, kteří v kavárně také pracují. I přes svůj drsnější projev a způsoby Ayumu Michio neustále pomáhá radami. Michio si najde práci, kde má možnost se blíže seznámit s kolegou Mogami Daichiem, který ji okouzlil již na svatbě její kamarádky. (andiek05)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Zatnula jsem zuby a pustila se do této romantické komedie i přesto, že nemám moc ráda Fukadu Kjóko. Naštěstí její postava byla trubka, a tak se toho zhostila se ctí (obvykle mám z ní spíš pocit, že by hrát měla přestat, ale tedy vše bylo v únosné mezi). Tohle není seriál, ve kterém vám herci předvedou bravurní výkony. Tohle je nefalšovaná romantická komedie, kdy se všichni chovají jako lidi, mají vtipné dialogy, obzvláště Fukuda x Fujioka bylo to nejlepší ze seriálu. Zápletka není nic převratného, ale poměrně dobře zvládnuta a dalo by téměř říct, že se tvůrci vyhnuli všem klišé a pokud ne, tak je velmi dobře využili, takže nebyly na obtíž. Je sice pravda, že to mělo nějaké mouchy, například na začátku jsme dostali naservírováno pár vedlejších postav, které postupem času úplně vymizely ze seriálu, protože prostě nebyly potřeba – scénáristé je zahodili. Nebo hlasový projev Miury Šóheie mi byl občas proti srsti, na druhou stranu Dean Fujioka to velmi dobře vyvážil. Na romantický oddech asi to nejlepší z japonské tvorby v poslední době. Přeloženo. ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

Žádná velká očekávání jsem od tohoto dramata neměla, proto to bylo pro mě velmi milé překvapení. Nadchlo mě. Od začátku do konce mě bavilo, je to zábavné, roztomilé,hravé, někdy i trošku dojemné. Dean zase nezklamal, byl super! Nenapadá mě nic, co bych vytkla, bavily mě hlavní i vedlejší postavy, prostě všichni! I kdyby to mělo více dílů, vůbec by mi to nevadilo, pokud by to bylo takovéhle. Pro mě po hodně dlouhé době japonské drama, které si mě získalo a mohu mu tedy dát 5*. ()

Reklama

Reklama