Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Abby Barnesová ve svém rozhlasovém pořadu radí zoufalým posluchačům, co si mají počít s domácími mazlíčky. Do jejího hlasu se zamiluje Brian – a když se jí jednou zeptá, jak vlastně vypadá, uslyší: „Vysoká, štíhlá, překrásná blondýna.“ Ve skutečnosti je však Abby malá bruneta, byť sympatická. Nicméně si spolu brzy domluví rande. Brianovi se Abby líbí, je sexy, ale na druhou stranu je zaskočen tím, že naživo se její mozkové závity roztáčejí nějak pomaleji. Nejistá Abby za sebe totiž na rande poslala dlouhonohou Noelle, jejíž IQ ale poněkud zaostává. Brian z toho má v hlavě zmatek – a kolotoč událostí se roztáčí.. (TV Prima)

(více)

Recenze (80)

Musak odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie moc nemusím, ale když jsou romantický, tak to je teprve pořádný peklo. Šablona filmu, která byla použita už asi tisíckrát a určitě ne naposledy. Jediný co se mění jsou postavy, takže jsem měl pocit jako bych to už viděl asi 25x. Zápletka vskutku "originální" a konec naprosto "nečekaný". A ani Uma to nezachranila (kvuli ní jsem se na to podíval). No a ten zbytek jsou nudný nezáživný kecy. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Všechno začne telefonátem Briana do rozhlasové relace Dr. Barnesové, protože pes Hank má na tlapách brusle. Tím to všechno začne. Zamiluje se do hlasu a duše Dr. Barnesové a je malinko podfouknut, že je to Noelle, která se mu líbí fyzicky. Ty jsi ta duše, já jsem jen to tělo ! přesně takto ujasňuje Noelle (U.Thurman) Abby (J.Garofalo) jejich situaci a vztah Brianovi. A prodavač knih dodává Ale pěkné tělo. Když jdou spolu vypadají legračně, protože Noelle je asi o metr vyšší než Abby. Co myslíte, se kterou nakonec zůstane. S Noelle ? Anebo snad s Abby ? ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je jednoznačně pohodová příjemná a sympatická americká romantická komedie, která navíc obsahuje roztomilé zvířecí mazlíčky, a tím získává bezesporu na zajímavosti. A musím říci, že tato komedie mi přijde i docela originální, vždyť všechno začíná díky jednomu rozhlasovému pořadu a sympatickému pejskovi na bruslích, aby to pokračovalo záměnou a žhavým telefonickým rozhovorem až k dilematu hlavního hrdiny. Tenhle film ocení zajisté všichni diváci, kteří mají rádi romantické komedie, ale i všichni diváci, kteří mají rádi zvířata a obzvláště pak pejsky a kočičky. I když taková scénka se želvičkou taky není špatná. Ale jelikož já se považuji za pejskaře a pár pejsků už mýma rukama prošlo a jednoho v současnosti vlastním, tak je jasné, že prostě nemohu tenhle film nijak výrazněji pohanit, a tak jen napíšu, že se mi to líbilo, že to bylo pohodové a svým způsobem i originální a že filmu dost pomohly i herecké výkony hlavní trojice. O existenci Janeane Garofalo jsem dosud neměl ani ponětí, ale do tohoto filmu se hodila naprosto perfektně. Uma Thurman taktéž podala sympatický herecký výkon a Ben Chaplin trovněž zaujal. A pejsek Hank byl bez debat nejlepší postavou filmu. Takže u mě není co řešit, kvalitní romantická komedie si prostě zaslouží nadprůměrné hodnocení v podobě čtyř hvězdiček. ()

Mufi315 

všechny recenze uživatele

Romantická a roztomilá komedie, při které nevíte, komu vlastně fandit. Malé laskavé brunetce, nebo vlídně vysoké blondýnce? Oba charaktery byli vymyšleny s opravdovým uměleckým citem. Né ty přeslazené americké romantické komedie pro puberťky, kde pýcha a nafrněnost přímo odkapávají z vizáže (natož chování) tzn. "Barbín". Pro milovníky zvířat (tedy i mne) o stupeň lepší dobrodružsví na výpravě za dobytí lásky, která je často postavená na hlavu. Emoce tohoto filmu obvzlášť dokážou zamávat s citovou skořábkou romantiků. Tenhle film snad ani nelze hodnotit přísně, protože si to nezasluhuje. Nechci rozvádět herecké výkony (dobrá pouze Uma Turman) ani kameru, výpravu nebo hudbu (úvod a konec Shorovi chválím); jak většinou dělávám. Jsem ale rád, že to dopadlo sice neorigináln,ě ale se šťastným koncem, který k tomu patří. Lahodný a pohlazující balzám pro rozverné úsměvy z lásky (tady neumím být cinyk =o) (61 %) ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Je krásná a okouzlující, jenže to sama nevidí. Pak se dá jen těžko čekat, že to uvidí někdo další. Realita dnešní doby, kdy jsme všichni tak nějak málo pozorní a unikají nám detaily. A jasný důkaz toho, že muži myslí tím v kalhotech, protože jinak by snad nemohli být tak....grrrr! A ještě první film, kde mi sex po telefonu nepřipadal jako totální sci fi :) *Nedoceněná romantika. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Bratr Umy Thurman Dechen Thurman si ve filmu střihl roličku prodavače v knihkupectví, který Umě říká, jaké má skvělé tělo. (HappySmile)
  • Janeane Garofalo (Abby), která měří okolo 155 cm, musela někdy stát na stoličce, aby ji mohla kamera dobře snímat ve stejném záběru s Umou Thurman (Noelle), která je vysoká přes 180 cm. (HappySmile)

Reklama

Reklama