Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Po katastrofálním druhém dílu se rozhodlo pro netradiční krok – druhý díl ignorovat a navázat rovnou na jedničku. Třetí díl je „pouhou“ kopií prvního dílu z osmdesátých let, s tím rozdílem, že tento má nádech let devadesátých. Vypůjčuje od jiných (úvod je jak z Conana) a má hodně děr v logice, nicméně je Highladner 3 po jedničce jediný díl série, který má (minimálně chvílemi) onu „highlanderovskou“ atmosféru. Poetická Connorova výroba meče prokládaná tréninkem je navíc pro mě nejkrásnější scénou celé tetralogie. 2 a 1/2* ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno jsem se Highlandera III bál hodně moc. Dvojka byla celkem příšerná a trojka mně na finish mile překvapila. Je to určitě tím, že to nenavazuje na dvojku ale trojka jako by se rozhodla dvojku ignorovat a navazuje rovnou na jedničky. A to si myslím, že prospělo!!! Christopher Lambert vypadá jako frajer v tomto díle, to je díky těm kratším vlasům. Jeho protivním byl dost uboheý. Velice mi chyběla postava Seanna Conneryho .Dost mně zaujala slušná hudba ale skupina Queen to nebyla no. Minimálně o 20% lepší než dvojka!! ()

Reklama

GILLWANDER odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa neoplatí pozrieť. Ja osobne som to nedokázal dopozerať až do konca. Je to strašný film, ktorý vám ukrojí riadny kus zo života. Banálny dej, otrasný herci a....všetko je tu hrozne. Nuda, ktorá ma už po prvých 15 minútach opantávala bola strašne neznesiteľná. Ako som už spomínal, nedopozeral som tento film, po trištvrte hodiny som to trápenie ukončil. Neodporúčam tento film nikomu, možno tým, ktorým fekálie nevadia... 5% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu plky místních ´´znalců´´ ,kteří poslali film na ubohých 37%. Filmařsky je to naprosto v pohodě,je to nadupaný akcí,Lambert hraje výborně,příběh odsýpá a má co nabídnout,záporák husťácky debilní :D Není to hloupé ani laciné....parádní zábava a pro mě jednoznačně nejlepší Highlander,když to např.srovnám s dvojkou která má o celých 11% víc a je to jeden z nejdebilnějších filmů světové kinematografie,musim se jen smát a neskonale žasnout,jak je trojka podhodnocená....Highlander 3 je pro mě jední z nějvětších wtf tady na ČSFD,ale už sem si zvyknul že moc lidí s mozkem a dobrým filmovým vkusem tady není. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Trojka Highlandera začíná podivuhodně už v titulcích. Na postu režiséra figuruje na CSFD i na IMDB Andrew Morahan, přitom v titulcích ve filmu je uveden Andy Morahan. Stejně tak podtitulek filmu je proměnlivý. Někde je uváděn „The Sorcerer“, jinde „The Final Dimension“. Asi proto mě nepřekvapilo, že trojka ignoruje utrápenou dvojku a Lambert se po eskapádách, kterým musel čelit v předchozím díle, stejně vrací, aby si zopakoval roli, která ho proslavila po celém světě (holt síla peněz je nezlomná). Úvod s nájezdníky, kteří vypálí chudou vesnici, až příliš nápadně připomíná Conana s tím rozdílem, že tady hraje nehodící se techno hudba. Na druhou stranu tréninková sekvence a vůbec prvních patnáctiminutovka se na poměry série povedla a zbytek má obstojnou atmosféru, kterou kazí jen přemíra flashbacků. Rozhodně nejkompetentnější z první trojice. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)
  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku, Maroku, Quebecu a nedaleko Montrealu. (Terva)

Reklama

Reklama