Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Connor McLeod se po smrti svého učitele Ramireze vydává do Japonska, aby se zde naučil umění kouzelníků od dalšího nesmrtelného, čaroděje Nakana. Ten je ve své jeskyni přepaden dávným nepřítelem Kanem, kterému se sice podaří Nakana zabít, ale zůstane uvězněný v jeskyni. Nyní, o několik set let později, je při vykopávkách Nakanova jeskyně odkryta. Connor vytuší, že Kane je zpět. Blíží se chvíle rozhodujícího střetnutí... (Intersonic)

(více)

Recenze (102)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako upřímně, mně se tento díl líbil ještě více, než ten předchozí. M. V. Peebles velesympatický záporák, D. K. Unger sice není krásná, ale má další přednosti. Dokonce jsem i tomu Ch. Lambertovi většinu věřil. Jo, líbilo se mi to. A dokonce i hudba byla po Queenech fakt dobrá. Minulé disko tóny vyměnily kvalitní chorály... Překvapuje mě až tak nízké hodnocení zde... ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Slabé, ale pořád lepší než tragický druhý díl z alternativní reality. Režie mdlá, u soubojů hraje podivná techno hudba (holt devadedátky se nezapřou), příběh je jednička přes kopírák, jen víc naivní a k neherci Lambertovi se přidal ještě neherec Van Peebles jako záporák. Mako v roli kouzelníka naopak přesvědčivý, má však pouze pár minut v úvodu. Scénář si z jedničky půjčil všechno, kromě logiky, kdy si Connor myslí, že je poslední, ale stálé nestárne, což by dle dvojky měl a je mu hrozně divné, že se objeví další nesmrtelný - Kane. Výsledkem je koukatelné béčko, které jedničce nesahá ani po kotníky, ale dvojku strká do kapsy. Viděno na AMC. 2* ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu nemá čím oslovit. Je to jen opakování některých scén z prvního film u s tím, že je zde pak příběh, který se je snaží dát dohromady trochu jinak. Flashbacky jsou příšerné, efekty taky, herecky je to standard, ale ani mě nijak moc nevytrhla jinak celkem hezká erotická scéna. Záporák fajn, ale tady prostě není nic, proč by se pokračování dalo opravdu opodstatnit. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

První mě velmi potěšil, druhý mě nezklamal, ale třetího bych nejraději poslal do p....e. Ten mi akorát zkazil náladu na celý den. Lambertovi jsem chtěl vlastnoručně useknout hlavu sám už asi po 20 minutách a i když ze mne ten vztek už vyprchal, kdybych dneska na ulici Highlandera potkal, tak bych po něm ani podpis nechtěl. U mě skončil. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Opět není co by mohl divák pochválit. Mario Van Peebles měl být asi maniakální a tvrdej záporák, místo toho žvejká kondomy, tváří se jak maniakální úchyl a je směsný. Je tu pár hezkých záběrů na krajinu, pár pěkných písniček a pak je konec. Highlander se měl dočkat maximálně jednoho pokračování (a to ještě jinýho). Všechno ostatní je hnusná nastavovaná kaše. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Většina záporných hrdinů, se kterými Connor MacLeod (Christopher Lambert) bojoval v tomto i dalších dílech série, má jméno začínající písmenem K. V prvním filmu to byl Kurgan (Clancy Brown), v pokračování Katana (Michael Ironside), ve třetím díle Kane (Mario Van Peebles) a ve čtvrtém Kell (Bruce Payne). (tyzmrde)
  • Christopher Lambert považuje za skutečné pokračování původního příběhu právě tento snímek. První pokračování bylo podle jeho slov od základní dějové linie příliš odkloněné. (Terva)
  • Jedná se o jediný film série, ve kterém má Connor MacLeod (Christopher Lambert) syna. (tyzmrde)

Reklama

Reklama