Reklama

Reklama

Filmaři doprovázejí řidiče kamionů, kteří musejí během dvou měsíců, kdy pořádně zamrznou řeky a jezera, navozit materiál a zásoby k severnímu polárnímu kruhu. Řidiči mezi sebou závodí, kdo bude nejvýkonnější. Hazard na pokraji smrti... (oficiální text distributora)

Recenze (79)

giacobbe 

všechny recenze uživatele

V dnešním díle uvidíte, viděli jste,ještě uvidíte, na konci první řady posezení a diskuze s řidiči, na začátku druhé série znovu jeden celý díl rekapituluje předchozí sérii. =Americký způsob střihu dokumentů, aby divák neztratil nit ve spoustě reklam. Dobré, zajímavé, ale délka mohla být méně než poloviční. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Neviem ako vy, ale ja som sa z tohto programu veľa o fungovaní týchto strojov nedozvedel. Je to taká typická šou, ale nie veľmi dobre dokumentárne spracované. Nepáči sa mi tá siláckosť, niekedy by to chcelo aj použiť rozum. Tí chlapi si síce zaslúžia za niečo obdiv, ale za niečo ani nie. Mne sa ten program veľmi nepáčil. ()

Reklama

Queendom 

všechny recenze uživatele

Asi na to nejsem dost chlap, dost amík, dost kamioňák, dost nevim co eště. Soudě ale podle komentářů jsem chytla nějakej mimořádně nudnej a ukecanej díl, kterej dokumentaristiku připomínal jen stěží, poněvadž tam ti truckeři seděli v knajpě u stolu s kafem a nějakej tlachal s nima rozebíral pár ani ne minutovejch záběrů, zřejmě pocházejících z toho, z čeho se tady všichni rozplývaj. ()

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Než jsem na to náhodou narazil, vůbec jsem netušil, že něco takového existuje. Ti truckeři jsou fakt frajeři, o tom žádná. Já, jakožto klasickej Pražák jezdící Jeepem na machra zásadně po asfaltu jen čumím, jak ty vylízanci jezdí s 20ti tunovejma nákladama po ledu. Já mám velký auto protože mám fakt hodně malinký pínis, tak si to kompenzuju, ale oni s těma 800x většíma a 2500x těžšíma autama jezděj prostě vole po ledu. Nazdar. Tak jako tak je ten reality dokument časem dost stereotypní, vlastně se to pořád opakuje dokola, ale je to fakt úlet. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál z drsného prostředí... První díly člověk žasne a užívá si přírodu, napětí a tu tvrdou práci.. ale po mnoha dílech to je dokolečka to samé naložém-přejedu led-vyložím-a zpět ... Ale sem tam nějaká ta nehoda, zácpa, praskající led či nehoda na obyčejné silnici či odchod truckera domů to ,,okoření,, = 3z5 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V pořadu zmiňovaný důl Diavik je největší kanadský diamantový důl, leží přibližně 300 km od Yellowknife, hlavního města Severozápadních teritorií. (Rill)

Reklama

Reklama