Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pětadvacetileté Angličanky Julie (Kate Winslet), která se se svými dvěma dcerami Lucy a Beaou přestěhovala z Londýna do Maroka. Odjela bez peněz, jen s batohem a chutí najít svobodu, lásku a nové zážitky. Bydlí v levném hotelu, žijí z peněz z prodeje ručně šitých panenek.
Film vznikl na motivy knihy stejnojmenné autobiografické knihy Esther Freud, režíroval Gillies MacKinnon. (cccGlenisla)

(více)

Recenze (6)

cab 

všechny recenze uživatele

Uzasna (Kate Winslet) v pribehu zeny, ktera se svymi dvema dcerami opousti civilizovanou Anglii a vrha se do neznamych koncin Maroka, aby v zapomeni na trable nasla novou chut do zivota pekne znovu od piky. 60% ()

M.Gift 

všechny recenze uživatele

Katina hrdinka se hleda. A hleda a hleda... Zanechava za sebou pritom nejen zdravy rozum, srdce, a sve deti. A najde? To jsem si sama nebyl jista. Pribeh jako takovy me rozhodne nenadchl. Krajina ovsem ano. Tudiz jsem to brala jako exkurs do zeme, kde jsem nikdy nebyla, k mentalite, kterou nechapu. Bylo to barevne a vonelo to korenim. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tady si Kate nevybrala moc skvěly život, a rozhodne by mě tahle země vůbec nelákala ty jejich tance a modleni do omdlení jej ale slaví tam vánoce .-D Kate se hodí do hodně filmu ale tet už jen otázkou zda se tam bude líbit i vám. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama