Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Westonová patří ve škole k nejpopulárnějším roztleskávačkám a její život se točí jen kolem přítele Jacka, školní fotbalové hvězdy, a školního A týmu roztleskávaček, kde je kapitánkou. Vše se však změní, když zjistí, že je těhotná. Rodiče ji vyhodí z domu, takže si s Jackem najdou malý byt a práci. Zatímco Jacka těší, že bude manželem a otcem, Dianin věčný optimismus se brzy začne drolit pod tíhou starostí. Navíc si uvědomí, že Jack nejspíš nebude schopen ji a dítě finančně zajistit. Svěří se kamarádkám, které přijdou s překvapivým řešením, jak získat peníze. Stačí vyloupit banku. Obléknou si elastické obleky, všechny si vycpou břicha, aby zakryly Dianino těhotenství, nasadí si blond latexové masky a vyrazí do banky. Vše sice zdaleka nejde podle plánu, ale loupež se přesto podaří. Média o nich píší jako o Betty Gangu a netají se tím, že je policie bezradná. Potíže se vynoří ze zcela nečekané strany. Dianina odvěká rivalka Lisa, která je kapitánkou B týmu roztleskávaček, odhalí, co dívky provedly. (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch komedie, která sice vyzní dosti naivně, ale na druhou stranu to může být jedno, jelikož si na nic nehraje. Osobně mi tu scházelo více komických situací. Ne že bych se párkrát nezasmál, ale rozhodně toho humoru mohlo být víc. Konec konců i to, že parta puberťaček vykradne banku je svým způsobem originální. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Myslím, že po dlouhé době opravdu vypatlaných komedií ze škol.prostředí, které se tváří "vážně" je tato opravdu originální, úsměvná, mírně přehnaná, leč dosti převyšující amer.průměr a hlavně braná s nadsázkou. O bandě středoškolaček-roztleskávaček, z nichž jedné, těhotné, chtějí ty ostatní "vydělat" pár peněz do začátku rodinného života... vykradením banky se supermarketem.. :-)) ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, buď je to tak stupidní až je to chytré, a nebo je to přepálená parodie sklouzávající do trapné komedie. Obojí vysvětlení bych vzal, protože film je nevyrovnaný až hrůza. Perfektní vtipy střídají nudné pasáže, a po nich následují momenty čirého zoufalství. Naštěstí pro mě, jakožto obdivovatele Marly Sokoloff jsou malichernosti jako příběh a herecké výkony podružné. Někdo si konečně všiml jejího potenciálu a ona nehraje naivní husičku toužící se zamilovat do prvního kolemjdoucího, ale místo toho se předvedla jako správně cynická holka s nadhledem. Občas jsem pravda zalitoval, že není členkou hejna slepic, a tedy častěji v záběru, ale její poznámky a grimasy s nimiž komentovala okolní dění mi vše bohatě vynahradily. ()

Meow86 

všechny recenze uživatele

Go Betty Go! Ty fajnový kostýmy ve mně probudily cosi vlasteneckého. Na rozdíl od fádních blond paruk z nedávno viděného filmu Kurýr: Restart, byly tyto "květáky" takříkajíc mnohem šťavnatější, originálnější, poutavější, zábavnější a stylovější. Zaškatulkování mezi béčkové teen komedie je bezesporu nevyhnutelné, ale s propadlištěm filmových dějin to má pramálo společného. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Film začal a já jsem asi po dvou až třech minutách nepochopitelně zíral na obrazovku. Tohle jako někdo myslí vážně? Že to má být ujetá komedie, jsem tušil, ale že to bude takový utrpení, tak to mě ani ve snu nenapadlo! Trapnost nad trapnost, stupidita vedle stupidity, příběh jak když vytáhnete z žumpy.... No ani nemá cenu pokračovat a vyjmenovávat konkrétněji. Jsem velice rád, že jsem to bez újmy vydržel až do konce, protože to bylo hodně silný kafe. PS: nezasmál jsem se u toho ani jednou, to jen tak pro informaci. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama