Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle Considine patří k nejlepším příslušníkům speciální jednotky americké armády. Přestože však s úspěchem dokončil další misi, dostává do dalšího ze svých sporů s nadřízenými, kterým se nelíbí jeho postup a chování. Zdá se, že tentokrát už velitelům došla trpělivost a tak mu dokonce hrozí, že by mohl být propuštěn. A než bude o jeho osudu rozhodnuto, je mu doporoučeno odjet na dovolenou. Kyle se vydá se svým synem Zachem na několikadenní plavbu zbrusu novou velkou přepychovou lodí. Jenže co čert nechtěl, stejnou loď se rozhodla využít banda teroristů, kteří přepadnou kapitánský můstek, loď unesou a hodlají propustit pouze výměnou za tučné výkupné. A tak je Kyle opět přinucen stát se hrdinou. Společně se sympatickou příslušnicí bezpečností služby Lynn Fabrizio se pustí do boje a jednoho po druhém teroristy likvidují. Situace se ještě vyostří, když vůdce teroristů vezme jako rukojmí Zacha a Kyle má jen jedinou šanci jak synovi zachránit život. A navíc musí najít a zlikvidovat bombu, která hrozí, že pošle loď ke dnu i s cestujícími. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Další variace na snad nejohranější scénář béčkových a ještě úpadkovějších filmů. Únosy velkokapacitních lodí musí být na každodenním pořádku ve všech mořích světa, ještě že tu nikdy nemůže chybět zhrzený, nejlépe manželskými problémy trpící, příslušník co nezvláštnějších možných jednotek, který za pomoci sličné dívky, lhostejno zda černé pasažérky, pozapomenuté příslušnice posádky, anebo v tomto případě značně emancipované, bojová umění ovládající, příslušnice posádky. Celý děj je předem odhadnutelný takovým způsobem, že je úplně jedno, kdy si film pustíme. Nejcharakterističtějším rysem je totální filmový minimalismus. Celá loď je unesena asi čtyřmi tlusťochy, což není zas takový div, vzhledem k tomu, že její posádku tvoří pro změnu lidí pět. Ostatně i cestující by se dali spočítat na prstech, řekněme, pěti rukou. A na závěr něco k Van Dienově herecké stylizaci. Celý film se účesem, oblekem a neuvěřitelně připitomělým chováním snaží připomínat Van Damma. Ten, kdo si bere příklad z Van Dammova hereckého projevu, si nezaslouží snad ani přízvisko zoufalce. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Filmová sračkárna pro kterou bych nevztáhnul ruku do ohně ani kdyby mě o to prosili. Mínění tvůrců, že angažování plasťáka Caspera Van Diena udělají díru do světa akčního televizního béčka je taková trapárna, která film posílá do jiného otvoru, který titulujeme po anatomicku otvorem řitním. Nicotný příběh snažící se z vydojené krávy získat džbánek mléka nestojí ani za nějaké bližší rozebírání a stejně tak jeho ztvárnění, které by si zasloužilo rozebrání spíše demoliční četou. Zajímavý moment je využití speciálního střeliva aby bylo hodně bloodu. Dum dum kulky jako od taťulky. Klidně na tohle veledílo zapomeňte a radši si zahrajte s kamarády nebo s rodinou karty, tam se alespoň pobavíte. Odpad s extra smradlavou náplní! ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No od jednoho z režisérů mého oblíbeného seriálu Nulová šance kde měl na kontě jeden z mých vůbec nejoblíbenějších dílů bych čekal víc než tenhle rutinní televizní akčňák, ale ok abych byl férový, tak když už jsem zvednul na jednu hvězdu i Útok na Alžbětu, který byl vesměs nudný a nic se v něm nedělo, tak tady je aspoň dostatek akce a na poměry podobný tv produkce nevypadá úplně nejhůř. Jenom to kazí Casper Van Dien v hlavní roli kterýho jsem mimo Hvězdný pěchoty což je jeho jediný regulérně vydařený film nikdy moc nemusel, a taky hlavní záporák je takový nevýrazný nepobral moc charizma, a mimo střelby do vlastních řad se tu na nic jiného nezmůže, ale ok díky krátký stopáži která bez titulků činí nějakých 80 minut zase vyložená nuda nehrozí a ve světle repete některých jiných skvostů z této doby to nakonec aspoň na ty nejslabší možný dvě hvězdičky ve finále dá.25% ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Turista po béčkových videoprodukcích Casper van Dien jako zachránce lodi, unesené teroristy? No fakt peklo. Slepenec všemožných klišé v naprosto hnusném zpracování. Ideální program pro pozdně večerní Novu, tedy nic, co bych dobrovolně vyhledával, takový masochista zase nejsem, ale běželo mi to jako kulisa při surfování na netu, takže se omlouvám svým smyslovým orgánům za způsobenou újmu :o) ()

JJ.Gibson odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem z toho jen posledních 20minut, tedy velké finále a teda jako nevěřil jsem! Snad z každé scény absolutně bije do očí debilita!!!! V každé scéně je asi tak milion a půl chyb. Člověk by řekl, že je to až záměrně. Navíc režisér Colin Budds očividně trpí nějakou velice vtipnou retardací, pokud se pod toto podepsal. Je spodivem, že se tu najde i jiné hodnocení než odpad. A nakonec jeden duchaplný proslov od syna Zacha hlavnímu záporákovi (Můj otec prochází ohněm, aby zachránil lidi, myslíš že ho voda zastaví!) ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama