Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Geniální, ale šílení vědec dokázal prostřednictvím genetického experimentu po dvěstě let udržet naživu sebe i zrůdu, kterou stvořil. V současné Americe vyšetřuje policistka Carson O´Conner sérii hrůzných vražd. Pátrání ji dovede až k vědci a jeho stvůře. Během dlouhého experimentu však na obou proběhly takové změny, které zcela změnily jejich pohled na dobro a zlo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jsem docela zklamaný. Začátek byl hodně slibný a děj příjemně odsýpal, jenže postupem času se dostavila křečovitost scénáře a čím dál častěji se začaly objevovat nudné scény a dementní monology. Když už se film konečně začal zase rozjíždět, tak byl z ničeho nic konec. Vůbec nechápu proč to tak dopadlo. Zůstala spousta nezodpovězených otázek, na které se už asi nikdy nedozvím odpověď. Nispele, tohle jsi chlapče nezvládl.5/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Režisér vždy vedel narábať s obrázkami, kompozíciami. Je to vlastne režisér hudobných videoklipov a toto jeho remeslo mu ostalo. Väčšinu jeho filmov považujem za vizuálne lahôdky, pričom príbeh ma akosi v podstate nezaujímal ( vlastne točil iba remaky, rebooty, takže príbeh bol známy ). V tomto prípade ide o nejaký poloremake, poloreboot a dej je podobne veľmi známy, ale vo svojej novej podobe nie veľmi berúci. Takže vlastne ostalo iba pozlátko. ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

K plusům filmu patří výrazně temná atmosféra, místy dobrá hudba a hlavní záporák ztvárněný Thomasem Kretschmannem. Naopak Michael Madsen mě nijak neoslnil. Film se docela vleče, má místy docela nechutné scény a jak jsem zjistil končí ve chvíly, kdy by měl nabrat dech na velké finále. Prvnímu "monstru" by se mohla věnovat větší část filmu stejně jako temné historii. Alespoň se stvořitel nejmenuje Frankenstein, ale Helios. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Chudák Martin Scorsese nejspíš ani neví, jak se ocitl na obalu DVDček. Michael Madsen dokazuje, že si scénáře rozhodně nečte a ztrapňuje se, jak se dá. Hlavního záporáka poznáme ihned, jak se ve vaně objeví veliká záda a velice chraptivý hlas :) Film je asi padesátý v pořadí, který kopíruje atmosféru SEDM a je ke všemu divně neukončený. Snad pokračování ? Modlím se, aby ne. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Remakenátor TEXASKÉHO MASAKRU MOTOROVU PÍLOU Marcus Nispel, šéf výroby Martin Scorsese, hudobný motív Angelo Badalamenti, hrajú Parker Poseyová, Adam Goldberg a tehotný Michael Madsen, originálny nápad (Frankenstein celý ten čas žil medzi nami!) a taký veľký pocit prehajdákanej šance! Ale na TV film, vybavený dokonca ešte aj klasickými zatmievačkami, to nie je až také zlé. Nispel sa osvedčil ako kvalitný režisér „hnusných“ scén a Madsen by si fakticky už zaslúžil nejakú normálnu, najlepšie kladnú a určite hlavnú rolu. Ale vzhľadom na všetky tie mená... no proste priemer. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Slovenská maskérka Beatrix Dollingerová získala za tento film cenu Emmy. (krasomama)

Reklama

Reklama