Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Geniální, ale šílení vědec dokázal prostřednictvím genetického experimentu po dvěstě let udržet naživu sebe i zrůdu, kterou stvořil. V současné Americe vyšetřuje policistka Carson O´Conner sérii hrůzných vražd. Pátrání ji dovede až k vědci a jeho stvůře. Během dlouhého experimentu však na obou proběhly takové změny, které zcela změnily jejich pohled na dobro a zlo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Marcus Nispel je jako kvalitní fotograf, co si umí vše připravit a nasvítit, pak dostane do ruku kameru a vše se začne hýbat a postupně se mu rozpadá jeho skvělý dokonalý styl do prázdna. Frankenstein těží z poměrně originální myšlenky, kterou zabíjí vedle televizní produkce, nulová myšlenka a příliš pomalé tempo. Vincent Perez potěší víc než Michael Madsen, který je spíše do počtu a jako reklama na přebal dvd/vhs. Pochybuji, že někdy vznikne druhý díl, který by první více rozvinul, ale ani to nevadí, protože celková kvalita filmu je opravdu slaboučká. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Jo, mohl by to být, řekněme, dost průměrný film, to by se ale nesměl jmenovat Frankenstein. S tím původním základním kamenem horroru to totiž nemá společeného absolutně nic! Není to ani “vylepšený” remake, je to prostě zneuctění klasiky, které mi je odporné a už nikdy ho nechci vidět. Herci jsou trapný, děj na blití a střih televizní (seriálový), prostě ruce pryč. ()

Reklama

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

po dlhej dobe film ktory som nedokazal dopozerat do konca, nie zo strachu ale z nudy a tuposti ktora z neho krici kazdou sekundou. nepomaha tomu ani celkom slusne herecke obsadenie a ani inak v podstate uchadzajuci nispel na reziserskej stolicke. necudujem sa ze tento pilot nepresiel sitom serialovej zabavy. dobre im tak. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Úžasný obal - skvělá kamera, střih, režisér má očividně cit pro výtvarnou stránku věci versus více než jen rozpačitý obsah - scénárista byl neschopný velice velmi; on ten základní nápad Frankensteina v současnosti není zase tak šílený, jak se mi na první pohled zdálo, nicméně jeho scénáristické (ne)zpracování je nejhorší věc, která se dá na Frankensteinovi najít. Obal je ovšem natolik slušný, že se dá na zahnívající obsah s klidem zapomenout a užívat si sled jednotlivých obrazů. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Nispel je pro mě záhada, jednou natočí super horor vzdávající poctu legendě (Texaaaas) , jindy bídu vzdávající poctu jiné hororové legendě (chudák Jason) a jestli tohle měla být další pocta další hororové legendě, akorát pojatá jinak, tak za sebe říkám, že je to pojaté fakt mizerně. Frankenstein je kolosální nuda a jedinej kdo mě držel u filmu byl Madsen a ani ten tohle nezachránil. Třeba se dočkáme pocty Drákulovi a to klapne... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Slovenská maskérka Beatrix Dollingerová získala za tento film cenu Emmy. (krasomama)

Reklama

Reklama