Reklama

Reklama

Coldplay: Live 2003

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2003, 130 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Sestřih ze dvou koncertů britské rockové skupiny v Australském Sydney's Horden Pavilion, které proběhly 21. a 22. července 2003. Playlist čerpá z alb Parachutes, Rush Of Blood To The Head a zazní taky dvě ne-albové skladby "Moses" a "One I Love."

Playlist:
01. Politik
02. God Put A Smile Upon Your Face
03. A Rush of Blood To The Head
04. Daylight
05. Trouble
06. One I Love
07. Don´t Panic
08. Shiver
09. See You Soon
10. Everything´s Not Lost
11. Moses
12. Yellow
13. The Scientist
14. Clocks
15. In My Place
16. Amsterdam
17. Life Is For Living (Steelista)

(více)

Recenze (21)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nic chladného na horké australské půdě nenajdete, tenhle koncert vaří krev v žilách. Coldplay roztaví všechny ledové krusty kolem srdečních komor a do ušních bubínků proudí (zde mělo být nadšené adjektivum, žel žádné adekvátní jsem nenašla:) hlas Chrise Martina... Look at the stars, Look how they shine for you, And everything you do, Yeah, they were all yellow. ()

KlárkaS 

všechny recenze uživatele

Potom co jsem viděla HAARP od Muse se mi asi už žádný koncert nebude líbit... Coldplay mám ale hodně ráda, ale přesto mi to připadalo hrozné suché, bež šťávy, žádná show a hlavně nudné záběry (no jo, po HAARP se to špatně hodnotí). Chris Martin na mě mimochodem působí nějak divně nesympaticky a po hlasové stránce taky žádná sláva. Průměrný koncert s podprůměrným výkonem nadprůměrné kapely. ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

Look at the stars, look how they shine for you . And all the things that you do. Hitovky jako Yellow, Trouble, In My Place či Clocks, to je prostě balzám pro uši i pro duši. Ale stejně...píseň The Scientist budu vždy považovat, za to nejlepší, co mohlo vzniknout... ()

Steelista 

všechny recenze uživatele

Playlist: Politik, God Put A Smile Upon My Face, A Rush of Blood To The Head, Daylight, Trouble, One I Love, Don't Panic, Shiver, See You Soon, Everything's Not Lost, Moses, Yellow, The Scientist, Clocks, In My Place, Amsterdam, Life Is For Living ()

honzii 

všechny recenze uživatele

Moc koncertů jsem neviděl, jak naživo, tak na DVD, ale tohle je můj jasný favorit. Už prvním záběrem mi bylo jasné, že to bude pecka. Coldplay je moje velmi srdcová kapela a hráli naprosto senzačně. Skvělý zážitek umocňovala parádní forma: osvětlení, kamera, střih, efekty, zvuk... Tak propracovaný, emotivní a kulervoucí koncert jsem ještě neviděl a pravděpodobně asi už neuvidím. Bravo bravo. ()

Arach.No 

všechny recenze uživatele

Vzhledm k tomu že rozhodně nejsem skalním fanouškem Coldplay mě tento dokument nechává naprosto chladným. Ale i přesto že se mi zde hraná hudba nelíbí, jedná se o umně zpracovanou záležitost. ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Na to, jakou hudbu Coldplay hrají (rozhodně u ní nepropotíte tričko pařením) je tohle DVD nenudné a zábavné. Oči při něm nezamhouříte a pokud jo, žlutý záblesk při dokonalé Yellow vám je stoprocentně zase otevře. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Tohle je srdeční záležitost. Vidět tohle živě musel být zážitek. Pokud ještě k tomu hrají takové písničky jako In my place, The scientist, Don´t panic, Trouble a Politik. Hudební orgasmus. ()

Prankster 

všechny recenze uživatele

Když hrají politics hned na startu tak je to prostě pastva pro oči a hlavně pro uši... Jedno z nejlepších dvd co jsem viděl. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Coldplay hrají melodický pop a tomu odpovídá i koncertní prezentace. Žádnej moc velkej cirkus, pianko (doslova), pohodička, klídek a hezký písničky, V mezích žánru vše na top úrovni. Thatś All. ()

Leníci 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně povedené, především Jon Buckland má skvělou formu a Chris Martin předvádí okázalou show, aniž by sklouznul někam k laciným trikům na posluchače. Rozhodně patří mezi moje tři nejoblíbenější záznamy z koncertu ()

Jan Preissler 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s názorem, že to byl koncert starých dobrých Coldplay. Bylo tam pár slabších momentů, ale jinak super. Skvělá atmosféra... ()

Kivis 

všechny recenze uživatele

Syroví Coldplayáci. Pár songů z tohoto koncertu jsem ani neznal. Příjemná podívaná, Mylo Xyloto turné mě ale stejně dostalo víc. Určitou roli v tom hraje asi i živý zážitek, ale i bez něj by mi asi Mylo Xyloto sedlo víc. ()

Reklama

Reklama