Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemocnice St. Alberts má problémy, jejich doktoři se vzdávají svých postů. A zanechají tak na klinice šest studentů medicíny, aby se naučili jak jinak, než nejlépe praxí. Jejich zvláštní chirurgické chyby, ztráty pacientů , horké lázně při fizioterapii, zranění v márnici a sex na chodbách udržují vysoký standard v nejhorší nemocnici na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nerad navštěvuji nemocnice, neboť u některých svých ošetřujících lékařů jsem dosud předpokládal, že mají spíše doktorát z filozofie než z medicíny. A ejhle, oni možná ještě nedostudovali, protože, když se za doktory mohou vydávat američtí medici, tak se to patrně děje i u nás. Ale až mi zase jednou upadne hlava, tak bych snad i do té nemocnice zaskočil, když tam bude dost morbidní srandy. U svatého Alberta se však pacientovi místo pořádného humoru dostane jen řady otřepaných lékařských vtipů, což znamená, že si tu hlavu ke krku raději přišiju zase sám. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Pro slušňáčky a křížovníky příliš ekl, fuj a rouhačské, pro milovníky černého houmra opatrné a nedotažené. První úhlavní hrdina způsobuje sympatie, přirovnatelné snad jen radosti z elektrošoků, vedených kabely s vysokým napětím přímo do šourku, druhý to samé, pouze svorky jsou umístěny o pět centimetrů více dozadu a kousíček dovnitř. Trojku si to však za několik příjemných morbidností rozhodně zaslouží. ()

Reklama

Johnee odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina těch nejfekálnějších příhod, co se Vám při praxi v nemocnici prostě NESTANOU .. Ze pseudovtipného nadávání mrtvolám, házení po sobě orgány nebo oznamování smrti rodině je jednomu spíše na zvracení než do smíchu.. .. A kdo mi ukáže medičku, která nepozná spermii, dostane lízátko. Howgh ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Když jsem si film pořizoval, bylo to takové nějaké všelijaké, ale když jsem si to pustil, taky jsem ještě neviděl všelicos. Je fakt, že některé (hlavně házení orgány) sekvence by si tvůrci mohli odpustit. Na druhý pohled to není zase tak promarněný čas, je to prostě oddechovka, u které v klidu můžete usnout. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie o skupince lékařských studentů z jedné ne příliš kvalitní nemocnice svým stylem, druhem humoru i hereckými kreacemi jako by zapadala do let osmdesátých, kdy se na nás z Ameriky valila jedna academy za druhou (od lyžařské přes pohřební až k legendární policejní) a ne do roku 2004. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadském městě Edmonton. (GASTON73)

Reklama

Reklama