Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

honajz 

všechny recenze uživatele

Chytrá, inteligentní, střídmá a jemná parodie, kde se hlavní postavy konečně zas jednou nechovají jako pitomci, nerdové nebo lůzři od pohledu, kde sice mohlo být víc děje, ale ani tak film nenudí. Některé scény jsou dokonalé (jak se dostat ke kámošovi na střechu skrze uschlý strom), jedna vyloženě paroduje Carrie, a je vidět, že tvůrci mají svět superhrdinů v malíčku. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Vcelku príjemná zábavička od Disneyho, ale aj tak by som na to povedal - topiaci sa aj slamky chytá. Všetko je to až príliš detské, ale ak totálne vypnete, dá sa to celkom v pohodičke pozrieť a odo mňa to dostáva dosť dobré hodnotenie, pretože ja som od neho dostal tiež čo-to. Je to síce dosť naivné, ale nápad sa mi celkom pozdával a ani trikovo, akčne a hlavne pohodovo to nebolo najhoršie. Podobne ako 'Zathura'. 75%. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná podívaná a tak trochu hraní Úžasňáci. Vtipy jsou povedený, tempo super, příběh je taky dostačující a s herci jsem neměl problém, potěšil hlavně Bruce Cambell. Triky nepatří možná k nejlepším, ale v tomhle případě to vůbec nevadilo. Jen škoda toho trochu odfláklýhlo konce. Ta akčnější část už totiž moc nefunguje a těch předešlých 90 minut to trochu sráží. I tak se ale jedná o hodně velké překvapení a výbornou zábavu pro celou rodinu. Rád se na to kouknu znova. 70% ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Film kombinující školní komedie s comicsovými superhrdiny, balancující na hraně parodie, a ačkoliv je určen hlavně mladšímu publiku, je svižný a stravitelný i pro starší. Ve vedlejších rolích potěší Russell, Campbell a pár pěkných roštěnek, triky koukatelné, vtípků dostatek. Líbilo se mi využítí různých superschopností a důraz na parťáky, vůbec jsou tu docela dobře využity základní vlastnosti comicsů. Je-li vám méně než 15, klidně si přidejte hvězdu. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Na to abych Škole superhrdinů mohl dát více hvězdiček, by mi muselo buď tak maximálně patnáct a zároveň by nesměly existovat pecky jako Úžasňákovy či X-Meni, pak bych asi tři hvězdy neřešil, byť se vcelku jedná o docela příjemnou záležitost s milým obsazením a pár dobrýma vtípkama (hláška o skutečných lidech u hry "Zachraňte civilistu"). ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Komentářem pana Boye o tom, že parťáci vždy nosí barvy jako hrdinové, ke kterým patří, aby s nimi ladili, je narážka tvůrců na Batmana a Robina. Batman nosí tmavé barvy (modrá a šedá) a Robin naopak barvy jasné (červená, zelená a žlutá). (HappySmile)
  • Herečky Lynda Carter (ředitelka) a Cloris Leachma (sestřička) si spolu kdysi zahrály v seriálu o superhrdince Wonder Woman. Lynda hrála Wonder Woman a Cloris její matku královnu Hippolytu. (HappySmile)
  • Do role Speeda chtěli tvůrci obsadit chlapce s výjimečně atletickou postavou, ale když se na konkurzu objevil Will Harris, řediteli castingu připadal tak sympatický, že ho obsadil do role a přizpůsobil ji jeho větší postavě. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama