Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Ale jo náhodou mě to bavilo, hlavně protože jsem si myslel že to bude chujovina. Když jsem zjistil že hlavní hrdina je ten týpek co hrál v "Legendách z Dogtownu" trochu jsem pookřál a Kurt Russell nebo tlustej Bruce Campbell byli opravdu hustý. Ta hippie holka byla navíc hezká a většina vtipů se povedla. Superhrdinský schopnosti jsou už sice trochu vyčpělý a v tomhle filmu žádný nový neuvidíte. Efekty jsou dost rozdílné kvality, ale přišlo mi že záměrně, takže taky spokojenost. A nejlepší postava je ten autobusák. ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Asi je to odvážné, ale 4 hvězdy si to zaslouží. Čekal jsem naprostou ptákovinu, ale byl jsem mile překvapen. Smysluplné dialogy, skvělé obsazení a celkem z toho byla parádní podívaná. Filmu by mnohem více pomohly daleko lepší efekty. Místy to opravdu bylo do očí. Producenti tomuto snímku asi moc nevěřili. Mýlili se. ()

Reklama

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Na to abych Škole superhrdinů mohl dát více hvězdiček, by mi muselo buď tak maximálně patnáct a zároveň by nesměly existovat pecky jako Úžasňákovy či X-Meni, pak bych asi tři hvězdy neřešil, byť se vcelku jedná o docela příjemnou záležitost s milým obsazením a pár dobrýma vtípkama (hláška o skutečných lidech u hry "Zachraňte civilistu"). ()

dopita 

všechny recenze uživatele

No je to volovina kravských rozměrů, příběh vykrádá kde co (Úžasňákovi, Harry Potter…), triky jsou bídný, hudba vlezprdelní a Michael Angarano v titulní roli zoufalej. Ale klady by se taky našly: holkám to sekne a Bruce Campbell je vyloženě skvělej. Je to vlastně docela zábavná a neškodná oddechovka. Já se bavil, o víc ani nešlo předpokládám… ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Možná to z mého pohledu vypadá trošku dětinsky, ale prostřednictvým právě takovýchto filmů si částečně plním své sny. Kdo si nepřál jako malý být hrdinou a zachraňovat svět. Kdo o něčem podobném alespoň v koutku duše nesní stále? Tenhle film jsem si stáhl kvůli Mary Elizabeth Winstead, která se mi moc líbila ve filmu o Scottu Pilgrimovi. Tady však hrála mrchu a když je holka mrcha, neumí se mi dál líbit. Takže to chce zase pustit pana Pilgrima. Celkově vzato tenhle film nemá hluchou pasáž, je vtipný, barevný, energický, no prostě všechno to co člověk potřebuje v den, kdy mu zrovna není nejlépe. Ehm.. A Kelly Preston? Musím si s ní sehnat další film. Ale nesmí tam hrát mrchu.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Na film měl navazovat seriál, ale finanční neúspěch tyto snahy ukončil. (Duoscop)
  • Will má v pokoji na zdi vylepenou spoustu plakátů. Jeden z nich blízko stolu je plakát seriálu Tenacious D. (HappySmile)
  • Podle herců, kteří se na konkurzu ucházeli o různé role, smlouva k filmu zavazovala hlavní dětské herce nejen k pokračování, ale také k možnému seriálu, který by běžel na kabelovce Disney Channel. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama