Reklama

Reklama

Nuguna bimileun itda

  • Jižní Korea 누구나 비밀은 있다 (více)

Obsahy(1)

Mi-yeong s nikým dlouho nevydrží, mužům láme srdce na počkání a střídá je stejně často jako své lodičky. Pak potká šarmantního Su-hyeona a zdá se, že by on mohl být tím pravým, který v ní konečně rozdmýchá opravdovou lásku. Začínají spolu chodit a zdají se být opravdu šťastným párem. Mi-yeong má ale velkou rodinu a Su-hyeong postupně tajně svádí skoro všechny členy rodiny - její dvě sestry, knihomolku Seon-yeong i vdanou Ji-yeong, malou rozvernou etudu zažije i s jejím bratrem Dae-yeongem. Ale pozor! Nic není takové jaké se na první pohled zdá... Rozverná romatická komedie je remakem irsko-britského snímku Vše o Adamovi (About Adam, 2000). (Natascha)

(více)

Recenze (4)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Hezká komedie, u některých momentů jsem málem spadl smíchy ze židle, jiné byly pro změnu až moc hluché. V hlavní roli výborný Byeong-heon Lee, jehož životním cílem je rozdávat radost a činit mezi lidmi nová tajemství:) Jinak co se týče hodnocení celkového, souhlasím s May něco tomu chybí, díky čemu by to bylo trvanlivější. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..príjemná verzia britského About Adam, kde spolu s geografickým posunom došlo aj k posunu v humore..predsalen, britsky humor je britky..aj ked je to Everybody has a little secret, ktory je ladeny viac komediálne, otvorene ľahšie; niektoré momenty ale boli dosť na hrane smerom k trapasu..v konečnom dôsledku a výsledku je to milý film..a Lee Byung-hun sa usmeje a akékoľvek výčitky idú stranou..a ja do kolien.. ()

May 

všechny recenze uživatele

Romanticka komedie, ktera neni ani tak romanticka, jako prekvapujici. Dej je prosty - mlady, krasny a sarmantni Su-hyeon si omota kolem prstu hned tri divky, nanestesti sestry.. Jednu si ma dokonce brat. To mu vsak nebrani ve schazeni se s ostatnimi. Musim uznat, ze je vazne okouzlujici, ale to nemeni nic na tom, ze filmu chybi neco, co by v cloveku zustalo i po shlednuti a vybavilo se ne jen pri urputnem pokouseni vzpomenout si, o co ze to vlastne slo. Everybody Has a Little Secret je mila komedie, ale mohla by byt daleko lepsi, stacilo by jen malo.. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama