Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaná černošská fotografka Theresa Jonesová se rozhodne zavolat z New Yorku rodičům. Ti žijí na předměstí New Jersey, právě chystají stříbrnou svatbu a od dcery se dozvědí, že jim hodlá představit snoubence Simona Greena. Když se do telefonu rozplývá, jak je hodný, šikovný a úspěšný burzovní makléř, zapomene zmínit podstatnou maličkost, že Simon je běloch. Což je v okamžiku, kdy se objeví na prahu, pro rodiče skutečný šok. Situaci nevylepší ani to, že když je nervózní, stává se nemotorným. Zatímco chápavá matka Marylin je sice překvapená, ale tolerantní, otec Percy je překvapen a zděšen. Podle dceřina chvalozpěvu očekával někoho podobného Denzelu Washingtonovi a místo toho má před sebou nepovedenou parodii Jima Carreyho. A protože chtěl vždycky pro dceru to nejlepší, rozhodne se Simona důkladně prověřit. Mladíka tak čeká opravdu ostrý víkend, během něhož Percy například zjistí, že právě přišel o práci, což se snaží před Theresou utajit, dokud víkendová sláva neskončí. Situace se ještě přiostří, když Percy chytí budoucího zetě v kompromitující situaci, zahrnující Theresu, postel a sexy spodní prádlo na těle, pro které nebylo určeno. Otec se rozhodne čest své dcery bránit a udělat vše proto, aby Simona znechutil a z rodiny vyštval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla snad stokrát. Jedna z dalších perfektních komediálně romantických Ashtonových rolí, která vedla k tomu, že se mi zapsal tento herec do podvědomí. Na tento film se dokážu podívat hned několikrát a pokaždé mě něčím pobaví ...taková ta typická situace jak se mladý muž snaží zapůsobit na rodiče své snoubenky aby svolili k svatbě - ovšem největším oříškem je otec Percy. Přes pár malých lží a vypjatých situací se nakonec rodina dá dohromady a čeká nás přeslazený americký happy end - jak jinak. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší komedie než předchozí ve který hrál Ashtonhlavní roli a i tady se mně zdálo že měl větší prostor ukázat pár dobrých momentů , jeho postava byla docela emotivnější než ta v Šíleným rande. Zoe Saldana je moc hezká, ale stejně bych asi jejího tatínka hned v první hodině poslal do prdele. Ano, příběh hodně čerpá z kultíku Fotr je lotr jen tady je to víc točený na barvu pleti. Škoda, že se tvůrcům klepala prdelka strachy aby moc nikoho neurazili což sice v USA chápu na druhou stranu mohla to být docela slušná nekompromisní jízda, takhe se něco slibně rozjíždí a pak se to radši utne, škoda, ale zase že by film vysloveně nasral, to určtě ne. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela ohraný téma - připomíný mi to FOTR JE LOTR a tohle je mnohem slabší. Některé scény mi přišly opravdu nereálný... Navíc Ashton Kutcher - kromě Osudového doteku - kde podal svůj výkon skvěle, tak tady akorát ukazuje, že neumí hrát a působí hrozně dětinsky a stále stejně. Otec je přehnaně přísný a jeho chování mi fakt vadilo. Hlavně nějak nechápu tu základní pointu a proč to vůbec zfilmovali, protože nakonec je to jen úplně zbytečný film, který ani není komedií, natož rodinnou. Toť můj verdikt. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná komedie na téma představování partnera rodině. Párkrát se usmějete, ale silný důraz je kladen především na romanci, takže se rozhodně nebudete popadat za břicho. Pokud máte rádi Love Story s dobrým koncem(Kde se I Love You opakuje v každé minutě) tak do toho děte, vy ostatní čekejte mírnou nudu.50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Obyčejná komedie, která trošičku čerpá z Fotr je lotr, ale trapné situace si utváří už svoje, takže na tom má tak akorát základ rozzuřenýho tatíky holky, kterou má ten kluk co jim vlez do baráku rád, v tomhle provedení ještě k tomu BÍLEJ, jaká to pohroma. Jenže film má tak moc trapnejch situací, že to ty dobré nedokáže vyrovnat, i když tam taky jsou a za to vidění určitě stojí. Bernie Mac, leč mu je země lehká zde zahrál příjemně, a rozhodně je ho škoda. Na takovéhle komedie se hodil a příjemně se na něj koukalo. Možná by to zas tak špatná komedie být nemusela, kdybych v tom furt neviděl něco, co už jsem někde viděl, i přesto ale má svoje kouzlo a já jsem jí s celou svou počestnostní dokoukal do konce a musím se přiznat, že i přes ty všecky neduhy tam bylo pár scén, které určitě za pobavení stály. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Přibližně 100 000 $ stály digitální efekty, které byly použity v každé scéně, kde se objevil Ashton Kutcher, k odstranění jeho červeného náramku Kabaly. (HappySmile)
  • Pracovní název filmu byl "The Dinner Party". (HappySmile)
  • Proč režisér natočil tento film? "Mám nádhernou 12ti letou dceru a jsem si jistý, že jednou přijde domů s nějakým litevským punk-rockovým bubeníkem, a říkal jsem si, že když udělám tenhle film, budu se moct vypořádat se svými problémy, než ten den nastane." (HappySmile)

Související novinky

Eddie Murphy je Norbit

Eddie Murphy je Norbit

14.05.2005

Rawson Marshall Thurber (na obr.), režisér mimoriadne úspešnej športovej komédie Vybíjaná, chce vo svojej pripravovanej snímke NORBIT zhasnutú hviezdu filmovej zábavy Eddieho Murphyho. Má stvárniť… (více)

Reklama

Reklama