Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (145)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Jako vždy bych za české znění někoho velmi rád připravil na cestu eunucha, hlas Sisi mě neskutečně vadil. Většina vtipů byla nevtipná, dvě místa by se našly: probouzení princezny a už si nevzpomínám. V každém záběru to má nějakou scénku u které si člověk říká, tak tady bych se asi měl smát, ale skutek utek. ()

pasqviL 

všechny recenze uživatele

Německé filmy mají pro mě v sobě jakousi odpudivou vlastnost. Ale tahle naprosto trhla místy až úchylná parodie na monarchii mě prostě dostala. Ve filmu padají chytré a vtipné hlášky i když docela z drsnějšího soudku, čili to rozhodně není pro nejmenší :). A vlastně co může být lepší než Stresovat potkány. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabučký animák,keď pri polovici filmu zaznelo THE END tak som si vydýchol že konečne to utrpenie skončilo ale nie pokračovalo to ešte asi 40min.Strašne divný humor,ktorý ma vobec neoslovil.Hádam tri krát som sa zasmial a to si myslím že je dosť málo.Animácia bola neskutočné zlá a tej trápnosti som v animáku už dlho nevidel.Už len dodám,Že tento film je čistá vykrádačka na iné filmy tzv.veľmi zlá paródia. ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Animace otřesná, příběh o hovnu, dabing mi způsoboval silné žaludeční nevolnosti, ale přesto dám *. Za co? No přeci jen se takováhle šílená úchylárna jen tak nevidí a musím uznat, že občas jsem se opravdu i dost zasmál. Nebýt tam takové množství trapných scén a hlavně ta otřesná animace, byl bych i celkem spokojenej. Škoda no. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

"Otvor ženského těla na P na čtyři písmena. - Vodorovně, nebo svisle? - Vodorovně. - Tak to bude pusa." No to si snad děláte koz...í příběh, ne? Sissi a Yetti jsou animákem podobně nevkusným, i když i tenhle německý paskvil je o maličko lepší než šílené Pověsti staré Prahy. Zapomeňte na to, že byste k tomu mohli posadit děti. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama