Reklama

Reklama

Sissi a Yetti

  • Německo Lissi und der wilde Kaiser (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sissi a císař Franz. Nádherný pár v nádherném světě. Světě tak zdravém a harmonickém, že to nemůže být ani pravda. Vše je dokonalé. Všeho je dostatek – peněž na zátop, čokoládových kuliček na golf. Občas musí sice císařský pár vládnout a reprezentovat, ale to vše je ve světě Sissi a Franze „úžasné“. Dokud se nezačnou objevovat temná mračna na jinak blankytně modré obloze… Císařovna Sissi je unesena.

Ačkoli nemá žádnou stopu, kterou by sledoval, vydává se neohrožený a nebojácný Franz do horečnatého stíhání únosců. Díkybohu brzy narazí na krátké vzkazy, které Sissi dokázala během cesty zanechat. Nicméně, obsah vzkazů a jejich rekonstrukce jsou pro Franze nečekaným šokem! Franz to ale nevzdává a reaguje jako jakýkoliv jiný vládce jeho povahy: zuřivostí! A tak začíná divoký hon, který se nezastaví ani před hranicemi jeho země. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Frency

Frency (hodnocení, recenze)

To je ale hovadina! Větší hloupost jsem ještě neviděla!!! Navíc animák, u kterého dost lidí předpokládalo, že to to bude pro děti, ale pro děti to evidentně určeno není... Ale teda pardon, mě je dvacet a tento film mě i celkem urazil, tento humor je mi asi zcela cizí, protože mě pobavila asi jen jedna hláška a jinak jsem celý film váhala, jestli nemám odejít, protože jsem maximálně tak koukala na hodinky, kdy už to konečně skončí! ODPAD, ODPAD, ODPAD!!!

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Bože větší animovanou a sprostou blbost sem snad neviděl.
A to jsem šel na to do kina a to bylo mládezi pristupny!! :D :D

maiad`

maiad` (hodnocení, recenze)

Deti se u tohodle filmecku nenasmeji jako dospeli... A ja se smal dost... Mozna za to mohlo vinko a celkove dobra nalada, ale tenhle filmek je opravdu fajn...

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Dadel: Protože je distribuční práva budou stát minimum, takže v celkovém propočtu na tom nějakou tu korunu trhnou. Snad.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Janko666

Janko666 (hodnocení, recenze)

Kdyby jste znali Bullyho (tvůrce filmu) a jeho skeče tak to pochopíte, aspoň si myslím, protože film jsem neviděl a za tak nemusím vidět. No každopádně to není pro děcka a kdyby si zaostalý český národ četl recenze, nebo měl v něčem aspoň trošku přehled tak se to nemuselo stát.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Vämpiriüs

Vämpiriüs (hodnocení, recenze)

Bohužel řadím jako odpad. Je to nevkusná komedie, která je až vulgárně nechutná. Rozhoděn by měla mít připsáno, že není vhodná pro děti.

mafounkešu

mafounkešu (hodnocení, recenze)

Kdopak z vás ví, že film má prý bejt mládeži nepřístupný, kvůli vulgarismům? :D

maurik

maurik (hodnocení, recenze)

dost ma mrzelo ze sa to snazilo byt silou mocou vtipne.inak celkom pekna rozpravka aj pre dospelych miestami aj trosku vtipna.slaby priemer na shreka to nema:)

klokyn

klokyn (hodnocení, recenze)

No rozpočet na tento animák bol mizerný, aj sami tvorcovia priznali že si nemohli dovoliť zbytočné efekty, takže animácia je zlá (čo sa aj dá vidieť napríklad na lacnej yetiho srsti). Námet bláznivý, postavy nesympatické (Sissi tu určite nie je najkrajšia žena sveta)... No neviem čo z toho bude.

burina

burina (hodnocení, recenze)

Tak toto teda nie....Neverila som vlastnym ociam, ked som v kine videla plagat. Btw a ked uz tak, mohli Sissi spravit krajsiu.

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

tak mi napadlo ... predstavte si, že by o vás niekto o dvesto rokov nakrútil takýto film

Acidist

Acidist (hodnocení, recenze)

Tenhle film sem již již viděl.Možná nebude pro každého, ale mě se líbil.A jak již z obrázků vidíte, jedná se o komedii. Nyní přemýšlím o koupi tohoto filmu na BD

Reklama

Reklama