Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Okara 

všechny recenze uživatele

Je mi dost líto nízkého hodnocení, film takového formátu by měl být legendární a patřit k základnímu vzdělání. Proslavení hitovky What is love, která doprovází po celou stopáž kruté osudy dvou bratrů, jejichž jediným snem je vlastnit klub. Po zhlédnutí jsem myslel, že už to vtipnější být nemůže, ale po zkouknutí této parodie, jsem zjistil pravý opak, pravděpodobně nejvtipnější parodie na film vůbec, s Jimem Carreyem, velmi doporučuji. 80% ()

bouchy 

všechny recenze uživatele

Co mají všichni s tím, že je to stupidní, nudné a bez nápadu? Jasně, lidi s IQ nad 170, a že jich je tu požehnaně, (podle těch sofistikovaných komentářů bych hádal, že každý druhý :)) ) se u toho asi moc nenasmějí, ale pro obyčejného smrtelníka, který hledá film na večer, u kterého se dá pohodlně uvelebit, mozek uvést do režimu spánku, pro takového je Noc v Roxbury dobrou volbou, u které se královsky nasměje... "Ty mi šaháš na zadek?" Tenhle film mě příjemně překvapil i svým koncem... prostě pohodových osmdesát minut, kterých nelituji a určitě je v nejbližší době zopakuji. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Steve Butabi a Doug Butabi...jste bratři??? Neee!!! Anooo!!!...Stojí za to si tenhle fiml pustit??? Anooo!!! Má to nějaký děj??? Neee!!! Je to sranda??? Anooo!!! ... jo, je to dobrý, bavil jsem se, Willa Ferrella mám rád a když se k němu tentokrát přidal ten prcek Chris, vznikla docela dobrá dvojice komiků...příběh dvou bratrů, mlátících svými hlavami ze strany na stranu a toužících po otevření tanečního superpodniku, je pitomoučký, ale příjemně zpestřený vtipnými scénami a dobrou hudbou...malých rolí se zhostili Michael "Big Mike" Duncan a Richard Greeco...zkrátka takový oddechový snímek pro deštivá odpoledne, ale zaplácnete jím asi jen hoďku a čtvrt...30 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Dobrá, jednoduchá, zábavná a oddechová teen komedie s výbornou hudbou a sympatickou a komickou dvojicí. Mnoho střeštěných scén, které díky Willu Ferrelovy, Chrisu Kattanovy a fitnes boy Lochlyn Munroovy přidává na více komediálnosti. Jestli máte rádi film typu Blbý a Blbější, tak by se Vám Noc v Roxbury mohla velice líbit. Jen škoda, že o 2 roky později vznikla nechutná kopie s názvem "Klub sráčů", která je u nás více známá než tento ve všech směrech povedenější filmek. Jinak stručně řečeno: bavil jsem se královsky a mé hodnocení silné 4 hvězdičky... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi som sa pobavil pri tejto nenáročnej komédii. Nečakal som od toho vôbec nič, ale prekvapilo to pozitívne hlavne velkou porciou zábavy a to som ešte ani nevedel, že tam hrá Will Farrell, ten bol zase super a spolu s Chrisom Kattanom to celé ťahali. Je to jednoduchá, trochu priblblá komédia, ktorá ale svojim vtipom a krátkou stopážou určite poteší. Super oddychovka. 65%. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen podle série skečů „The Roxbury Lives“ z pořadu Saturday Night Live (od r. 1975), kde Chris Kattan a Will Ferrell navlečeni do smokingů šli svádět ženy, slušně řečeno neúspěšně. Jejich trademarkem bylo houpání hlavou při písničce „What Is Love“ z roku 1993 zpěváka trinidadského zpěváka Haddawaye působícího v Německu. Ze skeče s Jimem Carreym a dvěma hlavními postavami v autě při houpání hlavou během této písničky se též stalo v roce 2005 známým meme, které bylo mnohdy parodováno na internetu. (Zodd)
  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama