Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor antropológie (Vincent Van Patten) sa vyberie so štvoricou svojich študentiek do hôr, aby tu spoločne pátrali po starobylých indiánskych artefaktoch. Stretnú tu starého indiánskeho šamana, ktorý im dá veľmi dobrú radu: zmiznúť stadiaľ čo najskôr. Práve sa tu totiž prebúdza starobylé zlo, ktoré nebude mať zľutovanie s nikým. Nedbajúc na starcove varovania sa skupinka rozhodne pokračovať v ceste. Onedlho nastávajú prvé problémy, keď sa stanú obeťami útoku gangu motorkárov. A to najhoršie ešte stále majú pred sebou... (beso74)

(více)

Recenze (3)

Slasher 

všechny recenze uživatele

No sračka, slabý béčkový horor/slasher (trochu mi připomněl SCALPS). Dívky vyjedou se svým profesorem na výlet, podívat se do hor na místo zvané Mystic Mountain. První na co narazí, bude banda buranských motorkářů a tajemný, varující indián(?). Následně je vezme útokem nasraný druid(??) 'The Giant' se svojí vodní příšerou(???), který chce pomocí obětí odvrátit apokalypsu na konci milénia(!). Štvala mě hrozná muzika (klasický 80's diskorock). Jinak dalším velkým mínusem je dá se říct nulový gore, nebo alespoň nějaká uspokojivá náhražka za něj (třeba násilí samo, nebo nějaké zajímavé smrti). Vrah je v tomhle případě docela exot, tak ten se mohl dát využít mnohem líp. Jo a hned v první scéně dojde na solidní promenádu koziček, asi aby se to zavděčilo nebo nevim.. Je to prostě špatná, stupidní a celkem bezpohlavní slátanina, která asi ani notorický béčkaře nepotěší. Nejlepší na tomhle filmu je jeho poster (který ale tahá za nos). Jo a bacha, nejedná se o kempový (ve smyslu tábornický) slasher. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Byl jsem připraven, jak už by měl napovídat název, na klasický tábornický slasher, ale toho se mi, jak už je poslední dobou zvykem, nedostalo... Camp Fear je zcela nezáživná kokotina o několika studentkách, které se se svým učitelem vydají do hor... Tam se samozřejmě potkají s několika místními burany, pro tentokráte reprezentovanými rádoby drsnými motorkáři a indiánem, který je varuje, ať do hor nejezdí... Samozřejmě ho neposlechnou, do hor se vydají, aby následně padly do rukou nějakému přerostlému druidovi a jeho ochočenému vodnímu hadovi, nebo co to bylo, který se snaží pomocí lidských obětí odvrátit apokalypsu... Průserem tohoto filmu není ani tak docela debilní děj, ale naprostá absence gore, neviditelnost vražd a až na několik úvodních minut, kde se studentky proménadují po domě a ve sprchách prakticky zcela nahé, následná absence jakékoliv nahoty... Prostě naprostá ztráta času, ale pokud máte rádi filmy Freda Olena Raye, tak byste tenhle kus mohli přežít, ostatním doporučuji se mu vyhnout obloukem... ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tohle není béčko,ale céčko. Ani nevíte jaké to je vidět hned v úvodu 6 krásných holek nahoře bez a tím začala a padlo téměř všechno dobré. Do půl hodiny se nic nestalo,pak ani v té druhé skoro nic. Ale slušně jsem u něj odreagoval. Super záporák,chytlavá hudba a dobrý nápad,tom má,ale všechno se to projeví tak asi 20 minut před koncem. Můžem jako vždy mluvit,s větším rozpočtem a tak dále to mohlo být lepší a tak dále. Nevím co se mi líbilo více nebo méně. Ta televizní kamera nebo co nejvíce snaha oživit děj varujícím indiánem. A taky žádnej tábor tam není. ()

Zajímavosti (2)

  • Camp Fear mal byť pôvodne pokračovaním Cheerleader Camp (1987), situácia sa však zmenila potom, čo Prism Pictures z projektu vycúvalo a produkcie sa ujalo štúdio PARAMAX. (beso74)
  • Herci Betsy Russel (Jamie) a Vincent Van Patten (profesor Hamilton) boli v reálnom živote v rokoch 1989 - 2001 manželia. (beso74)

Reklama

Reklama