Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Matka ve snaze zachránit život své malé dcerky uzavře smlouvu s ďáblem... Dcera je zachráněna, ovšem nikdy nebude moci mít děti. O dvacet let později, krátce po smrti své matky, však zázračně otěhotní... Matka ve snaze zachránit život své malé dcerky uzavře smlouvu s ďáblem... Dcera je zachráněna, ovšem nikdy nebude moci mít děti. O dvacet let později, krátce po smrti své matky, však zázračně otěhotní poté, co potká temperamentního cizince. Lidé kolem ní však záhadně umírají... (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo boha, nebylo by ani ďábla, a kdyby nebylo ďábla, byla by na světě nuda a člověk by skoro neměl s kým poklábosit. Kromě toho by nevznikla spousta hororových filmů, což by byla škoda. Zde vystupuje ďábel v roli kazišuka a odhání od jedné ženy muže, kteří mají zájem stát se jejími milenci. Žena se obrátí na kněze, ale ten jí moc nepomůže a pouze vede takové ty náboženské řeči. Na druhé straně však ďas podporuje ženinu pracovní kariéru. Ačkoli tento satanášský horor nepatří ke špičkovým dílům žánru, má zápletka hlavu a patu. Filmoví tvůrci jako kdyby tak trochu kopírovali ideu knihy/filmu Rosmary má děťátko, ale dopadne to jinak. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

!!!! MŮŽE obsahovat spoiler!!! Film pro mě byl spíše úspěšný. Roky na něj koukám dokola a velmi rád. Není nějak překvapivý, ani nějaké rozuzlení apod. Ale příběh je ač neoriginální, furt zajímavý. Každému již od začátku je jasné kdo je zlý a proč po hlavní protagonistce "jde" možna i v tom je to kouzlo tohoto filmu. "překvapení" v roli toho že v tom jede nebo o tom ví další lidi opět sice neoriginální krok, ale ani v tom filmu se tím nějak nezabyvaji, takže je to fér - Navíc nic nečekaného. 4 hvězdy - 76%... Krátké odůvodnění : Ačkoliv film mám opravdu hodně rád i přesto jsou tam věci, které jsem musel vytknout a tudíž i klesla jedna hvězda a v tom samozřejmě i procenta. 🤗🤗 ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Tento film se moc nepovedl, je bez větších emocí a herci hrají jako odříkávací figurky. Nic nepřekvapí, nic nevyděsí. Opravdu film hodně nudný. Hodnocení: 35 % ()

Reklama

Reklama