Reklama

Reklama

Bomnalui gomeul johahaseyo?

  • Jižní Korea 봄날의 곰을 좋아하세요? (více)

Obsahy(1)

Jednoho dne najde Hyun-Chae tu nejromantičtější poznámku vloženou mezi stránky knihy v knihovně. Tajemná poznámka ji zavede k jiné, a ta směrem k tajemnému muži svých snů. Jelikož měla v lásce vždy smůlu, tak se šance chytne a pokusí se onoho muže najít. To je ovšem něco, s čím nepočítal Dong-Ha, který tam ty poznámky psal. Je totiž zamilovaný právě do Hyun-Chae, ale vždy se bál dát jí to najevo. (Kiyoshi)

(více)

Recenze (4)

molotov 

všechny recenze uživatele

Poměrně hodně zajímavý film, ať už jen svoji zvláštní strukturou vyprávění a příběhu, tak svojí částečnou nesourodostí. Atmosféra se často mění, i když to nejsou nějaké závratné změny, tak mě mírně rušili. Nádherné pasáže, když se fim téměř mění v obrazy podkreslené nádhernou hudbou náhle přechází v pasáže s laciným humorem. Naštěstí těchto pasáží není mnoho a v druhé polovině zmizí úplně, což je jenom dobře. Film je strukturován jako kniha a rozdělen do mnoha kapitol a knihy mají v příběhu zásadní roli, což působí poměrně origálně. Navíc je nádherně natočený, krásná barevná stylizace a kompozice záběrů, už jenom dívat se na ty barvy je krásný zážitek. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jestli nějakou korejskou herečku nemusím, tak je to Du Na Bae. Tohle je ale jeden z mála filmů, kde mi až tak moc nevadila a dokonce se mi do té role hodila. Co se týká příběhu, ten byl dost originální a poutavý. Myslím, že jsem ani jednou nemrkla na hodinky. Jen humor občas hraničil s trapností, ale takových situací tam bylo naštěstí jen pár. Lehce nadprůměrný film, hlavně díky scénáři. 3,5* ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

Ne vsechny (korejske) romanticke komedie jsou lehke a nenucene. Nektere se snazi zaujmout prehravanim a prekombinovanosti uplne obycejnych situaci, Do You Like Spring Bear k tomu nema daleko, ..co nema daleko, cela prvni hodina je v tom az po usi, jenomze pak prijde konec, ktery boura celou predeslou atmosferu a necha cloveka potopit se do sneni spolu s hlavni hrdinkou. Dlouho jsem nevidela zakonceni s tak kompletnim obratem a shroucenim vsech doposudnich iluzi a pocitu, ze vim, jak to vsechno vlastne je, jak to bylo a jak krasne to skonci. 7/10. ()

Candyman 

všechny recenze uživatele

Ne, já prostě musím dát všech 5. Nevím, možná už jen tím, že je to korea a romantika. Nesrovnávám je jen s Koreiskými filmy podobného žánru, ale všeobecně. Jenže když nad tím tak uvažuju, tak by pak asi museli dostat 5 hvězdiček všechny, protože americké, nebo jiné se na ně nechytaj :) No co, jsou to prostě dokonalé filmy a zaslouží si to. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama