Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý agent T s jeho tímom boli poverený vládou, aby plnili rôzne misie, kde zabíjali ľudí. Keď agenti podali návrh na prešetrenie akcií, vláda zorganizovala ich odstránenie spojené s likvidáciou ich rodinných príslušníkov. Niektorým agentom sa podarilo utiecť. Agenti vedení T zorganizujú teroristický útok v metre - do vagónov umiestnia výbušniny a žiadajú smrť bývalého predsedu vlády, ktorý je zodpovedný za smrť ich rodín a priateľov. Teroristov má zastaviť detektív Jay, ktorého motivuje osobná pomsta za smrť ženy. (badygorila)

(více)

Recenze (7)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Juhokórejský mix Speed, Money Train a Under Siege 2, ktorý šlape na pedál neustálej akcie od začiatku až do konca a posledných dvoch vyššie menovaných prekonáva vo výslednej kvalite minimálne o rozdiel jednej triedy. Jedinú chybu tohto mimoriadneho dynamického a dravého snímku (ktorý vrámci nezáväznej akčnej zábavy je takmer bezchybný) vidím v tom, že je až moc "americký", t.j. charaktery sú až moc ploché, scenáristické kľučky a nelogika až príliš časté a celé je to hyperbolizované až do takej polohy, kde sa o hrdinov prakticky prestávame báť. Film síce ani na chvíľu rozhodne nenudí, len tomu chýba čosi navyše, tá povestná kórejská iskra, ktorá by mu dodala punc nezameniteľnosti a originality v detailoch. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sice trochu jednoduchý a mírná vykrádačka Nebezpečný rychlosti, ale protože to je fakt svižná akce, záporáci jsou správně drsný, nemilosrdný a zabijácký a hlavní hrdina správně hrdinskej a jeho kamikaze akce bez přemýšlení pořádně nabouchaný, tak mě to stejně dostalo a já se bavil od začátku do konce ()

Reklama

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Korejska sracka vykradajici hafo emerickych akcnich trhaku - namatkou vzpomenu aspon nejzasadnejsi - Runaway Train, Cassandra crossing a dalsi novejsi sracky a je obohacen "umeleckymi momenty". No co muze byt vic k pobliti nez umelecky akcni film, ze pane Scotte nebo Woo? A ty ubercool strilecky, drsna mlada kvetinka, ci komicky element zlodejicka - fakt same klise jak prase. Pche, a ze korejsky film za neco stoji - no ano, stoji za... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Baek Woon-Hak .. Ultra dynamická režie, parádní kamera, svižný střih, fantastická všudypřítomná hudba .. vše od počátku do konce špičkové. Jen kdyby to nebylo nejprve tak mlhavé, roztříštěné, zmatené, v prostřední části kapku známé (přeci jen únos dopravního prostředku a záchrana cestujících není nikterak originální), přesto špičkově udělané, velmi akční a vizuálně poutavé. Při prvním vrcholu filmu, který je neobjevný až do posledních 2:47 vteřin, jsem myslel že to stačí a je konec. Pak ale přichází druhé vyvrcholení, které osvětluje určitý motiv z úvodu a přidává filmu trochu jiný rozměr.. . . Kdysi dávno, byl někdo uvězněný v troskách budovy. Pořád se pokoušel dostat ven, ale nakonec to v zoufalství vzdal. Najednou si vzpomněl na bonbóny, které kdysi jedl se svojí milou. Přežil díky vzpomínce na to, jak byly sladké. .. Život není tak složitý. Jedna sladká vzpomínka stačí.. 70%. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Trojice chlapů v černém postřílí v kongresové budově hlavouna a jeho ochranku. V další místnosti na ně čeká policejní komando s automaty. I to pro ně nepředstavuje nějaký vážnější problém. Maskování chlápci v helmách padají navzdory několikanásobné převaze k zemi jako hrušky a zřejmě by pochcípali do jednoho, kdyby náhle vedle budovy nezastavil chrabrý polda Jang Do-joon, nevběhl dovnitř, nesebral mrtvole samopal a s ležérním výrazem ála Chow Yun-Fat si to nerozdal s gangstery na férovku. Hlavnímu záporákovi Kang Ki-taekovi tak narušil útěkový plán a ten na takové věci nezapomíná. Pár desítek cestujících se může pomalu těšit na divokou jízdu metrem s bombou v zádech.. V podobném duchu se nese celý film. Akce střídá akci, pořád se něco děje, do toho zvučí dramatická hudba, postavy se občas chovají ne moc uvěřitelně, logika místy hapruje, hrdina předvádí obdivuhodné kousky, záporáci se tváří a chovají jako tvrďasové, speciální jednotky jsou zde jen masem určeným na porážku.. To celé je zabaleno do pěkného vizuálního kabátku. Vše slouží jedinému účelu, aby divák vypnul mozek a bavil se. A to film plní více než dobře. Pokud k tomu přihlédnete, vytknout mu lze jen fakt, že všechen ten akční mumraj mohl být ještě více cool. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama