Reklama

Reklama

Kauzy z Bostonu

(seriál)
USA, (2004–2008), 70 h 47 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David E. Kelley

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

James Spader, William Shatner, Candice Bergen, René Auberjonois, Julie Bowen, Monica Potter, Mark Valley, Rhona Mitra, Lake Bell, Gary Anthony Williams (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(101)

Obsahy(1)

Boston Legal je seriál americké televize ABC z právnického prostředí, spadající do žánru dramedy (směs dramatu a komedie), navazující na seriál The Practice. Jeho tvůrcem je David E. Kelley (Ally McBealová, Chicago Hope...). Sleduje mnohdy bláznivé osudy a případy právníků z firmy Crane, Pool & Schmidt a hlavně přátelství Dennyho Cranea a Alana Shorea. Na politickou korektnost se tady příliš nehraje. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Mr.Atsor

Mr.Atsor (hodnocení, recenze)

Lidi, nevíte, zda se nedá sehnat pátá série v češtině? Prima ji už asi vysílat nebude a nečekám, že to někdo jiný nadaboval. Ale je to docela obrovská škoda. :-)

jazzyork

jazzyork (hodnocení, recenze)

Nejlepší seriál o právnících, který s právem má málo co společného a je a jen vystavěný na neuvěřitelně perfektně poskládaných dialozích skvěle obsazených postav. Ještě jsem neviděl serál, ve kterém by se sešli 3  herecké ikony sci-fi, takže pro mě jen další důvod ke sledování. A navíc je to jediný seriál ve kterém existují dvě slova, která vyřeší uplně každý problém.................Danny Crane!

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších právnických seriálů (spolu s practice a ally - david e. kelley mi prostě hraje do noty :-D a pro mě asi jeden z nejlepších seriálů vůbec - james spader je prostě frajer! :-)

Lalanek

Lalanek (hodnocení, recenze)

Nejlepší právnický komediální seriál tak dlouho sem se nikdy nezasmál proto sem dal jasných 5* :) takový JAG a spol no fuj :D Danny a Alaan :D to je dvojka to se člověk nedokázal nesmát :D

Her0.89

Her0.89 (hodnocení, recenze)

Jsem rád že tento seriál je konečně červený, protože si myslím, že do této skupiny patří.

drunkman

drunkman (hodnocení, recenze)

První série mi nesedla. Možná jsem to nebral s dostatečným nadhledem a koukal na to spíš jako člověk, který není právem nepolíben. V druhé sérii už bylo vše takové vtipnější a pátá série mě naprosto odbourala. Řeší se tam případy, které si ani neumíme představit, největší právnické zhovadilosti jsou posunuty do roviny Republikáni - Demokraté (tzn. Denny vs Alan - což je krutě vtipné!), sem tam si udělají srandu ze seriálu (v druhém díle řady vešli dva noví právníci do kanceláře a Denny se jich zeptal, co tam dělají, načež oni odpověděli, že jsou tam noví. A Denny na to zahlásil, že to možné není, bo by tam byli od prvního dílu:)). Ale co mě spolehlivě dostává, je sexy přízvuk ještě krásnější Tary Summers. A propos, Ken od Barbie zastoupený Markem Valleym, je vykreslený jako trumbera. A to se mi líbí:)).

CliffLee

CliffLee (hodnocení, recenze)

Mno opilýmuži, podle mě je Legal Boston vynikajíčí záležitost a strašně vtipná právě kvůli rozpravám Spadera a Shatnera, i díky sexuálním narážkám a hl. kvůli nědky přítomným bizardním postavičkám a jejich případům... záleží na vkus diváka, takže doporučuji zahodit ti to do koše a nečumět na to když se ti to nelíbí, to není pak jen ztráta času, ale opravdová.... takováhle sranda není pro každého, ale já to prostě žeru

drunkman

drunkman (hodnocení, recenze)

Tak tady fakt nevím. Chtěl autor seriálu udělat dílko, které si bude střílet z Američanů a ukáže jim, že se soudí kvůli absurditám a vyhrávají s naprosto uhozenou argumentací? Nebo to autor myslel naprosto vážně? Fakt nevím. Kouknul jsem se na celou řadu hned za sebou a několikrát jsem měl nutkání to zahodit do koše. Law firm plná modelek a modelů, domíchaná suchopárným staříkem, Schmittovou a Danny Crainem (mimochodem, jejich sexuální narážky jsou...radši si to nepředstavovat!) a výtečným právníkem v podání Jamese Spadera. Hvězdičku dostává za Rhonu Mitru (kterou nepochopitelně vyštípou), rozhovory Jamese Spadera s Williamem Shatnerem (D. Crain) a hlášky prvního ze zmíněné dvojice. Z případů, argumentace (Amerika je jediná správná, Bůh nás ochraňuje a my ho musíme milovat) se mi chtělo zvracet.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Tak už to opakují na primě okolo poledne. Což se divím, protože tam jsou někdy pěkné sprosťárny.

CliffLee

CliffLee (hodnocení, recenze)

OMG!!! konec, hotovo, Hiroshima hadr... oni už BL dávat nebudou??? zpíč*(e)ná Prima... a to to končilo příště uvidíte... HOVNO jak mě sere Nova tak už začíná i Prima... hele Her0.89 kdybys věděl nějakej good link na další řady či na díly co už asi neodvysílaj tak to sem hoď...

Her0.89

Her0.89 (hodnocení, recenze)

Tak to mě pos*r na holý záda.... a na ostatní serie se mám dodívat kde ???

CliffLee

CliffLee (hodnocení, recenze)

No tak to mě pos*r, ku*va! zas*aná zpí*ená Prima!!! sou to fakt zamrd*ní čůr*ci! asi jedinej premiérověj seriál, kterej mě moc a stále hodně pobaví... a ty kok*ti takhle... a to sem byl ted tak rád že to dávaj 2x týdně... molotav na ně!!!!

Her0.89

Her0.89 (hodnocení, recenze)

CO ??... to snad ne. Jestli je to tutovka, tak mě prima hodně nas*re, protože to je jediný seriál, na který se na TV momentálně dívám... :-(

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

no dávajú to o 23:15 ale presunie sa to na 03:30 a v tom čase sa budú vysielať všetky časti až do 4 série

Her0.89

Her0.89 (hodnocení, recenze)

03:30 ??... dávají to o pul 11, ale i tak je to pozdě :-(. Máš pravdu... jak to bylo v po 9 hodině večer, tak to bylo lepší, ale co naplat... ted se alespon do 11 učím :D

Gryphon

Gryphon (hodnocení, recenze)

debilná prime to posúva na 03:30 ráno ako vždy to najlepšie končí, keby to od začiatku dávala o 20:00 alebo 21:00 a nechala to tam určite by sa na to nabalilo veľa divákov, a keď už to presúva na nepozerateľný čas mohla by to dať aspoň niekedy cez deŇ

Související novinky

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Nový protivník pro Avengers? James Spader.

Nový protivník pro Avengers? James Spader.

31.08.2013

Už nějakou dobu víme, že hlavním padouchem v The Avengers: Age of Ultron bude... no ano, Ultron. Konečně ale dostal představitele. James Spader si v devadesátých letech zahrál v několika velkých… (více)

Reklama

Reklama