Reklama

Reklama

Pepek námořník a Aladinova čarovná lampa

  • USA Aladdin and His Wonderful Lamp
Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Komedie
USA, 1939, 22 min

Obsahy(1)

Pepek (Aladdin) se dvoří Princezně staré Persie a získává ji. Spolu s džinem lampy (vypadá a mluví jako Leww Lehr) a špenátem porazí prostopášného lumpa. (duklak2)

Recenze (8)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Pepek námořník potřetí v barvě. Olie píše scénář o zlém čaroději (který kupodivu nevypadá jako Bluto), Aladinovi-Pepkovi a džinovi z kouzelné lampy. ()

Eragon93 

všechny recenze uživatele

Jako malý špunt jsem si kazetu s Pepkem námořníkem a kouzelnou lampou pouštěl znova, znova... a znova. Věřim tomu, že bych ji i dneska v pohodě skouknul. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Čarovná lampa je z tria, které obsahuje dobrodružství se Sindbádem a Alibabou, příběhově nejbohatší, čemuž dopomáhá rámcový příběh se scénářem o Aladinovi. V tomto díle stojí Pepek (Aladin) proti nejpodlejšímu protivníkovi, který nevyužívá sílu, nýbrž intriky a magii. Možná bych zde vytknul poněkud, ehm, úchylný vzhled džina, ale budiž. ()

ahojky odpad!

všechny recenze uživatele

Neserte, vy čuromrdáni s tím dabingem, vy vlastizrádci zkurvený. Českej dabing je nejlepší na světě. Jak tu psal Pumiix, že angličtina je skvělá, tak to jen dokazuje vlastizradu, protože nedává na češtinu. Neserte, vy čuromrdáni, nebo vám dám takovou ťafku, až budete ležet pod kytkama :-/ A když Eragon napíše "skouknul" se S, tak takhle dlouho sem se nepobavil. Ale ta zasraná vymrdaná angličtina píčuská, s ní mě neserte. To je nejhorší a nejodpornější jazyk na světě. A i nejtěžší na úplně celým světě. I čínština, větnamština, ruština... sou lehčí jazyky než ta píčuská angličtina. Tak mě neserte, nebo budete všichni ležet pod kytkama :-/ ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tentokrát celkem netradičně Pepek není námořníkem, ale vystupuje v pohádce, kterou píše Olivie, jako Aladdin. A dočkáme se známého příběhu o starém čaroději, který chce využít Aladdina k získání lampy, jenže pak ji získá Aladdin a snaží se získat přízeň princezny. Po ztrátě lampy se však princezny i zámku zmocní čaroděj. Pak už děj dostane změnu díky špenátu a z Aladdina je naráz Pepek se všemožným špenátem. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama