Reklama

Reklama

Auto střela

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1942, 8 min

Režie:

Dave Fleischer

Hrají:

Joan Alexander, Jackson Beck (vypravěč), Bud Collyer

Obsahy(1)

THE BULLETEERS je krátky kreslený film so Supermanom, odohrávajúci sa v 40tych rokoch 20teho storočia. Zachytáva jeden bežný pracovný deň Supermana, kde musí zneškodniť skupinku vynálezcov terorizujúcich Metropolis špeciálne upraveným autom-lietadlom, dosahujúcim závratnú rýchlosť a schopnosťou ničiť budovy s efektom nezastaviteľnej gule. Pri zneškodnení zločincov mu výdatne pomôže aj Lois Lane. (petero)

(více)

Recenze (8)

zputnik 

všechny recenze uživatele

Výborně zpracovaná epizoda ze života Supermana. Tentokrát Superman poměřuje své síly s třemi zlými ;o) vynálezci, kteří terorizují své okolí "pomocí" svého záludného vynálezu - bullet car. Výborná práce s animací dostatečně kompenzuje až příliš přímočarý děj; ten je ovšem typický i pro další epizody tohoto projektu a není možné to mít Dave Fleischerovi za zlé. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nenápadný redaktor novín Daily Planet, Clark Kent, sa vždy v prípade potreby rýchle zmení na maskovaného hrdinu, ktorý obetavo chráni životy a majetok občanov Metropolisu. V tejto časti sa musí vysporiadať s bandou zločincou, ktorí chcú pomocou svojho netypického, technicky vymakaného lietajúceho auta, terorizovať mesto. Superman je jednou z najpopulárnejších, najznámejších komiksových postáv. Dočkal sa viacerých filmových spracovaní. Mne osobne sa najviac páči to od amerického režiséra Dave Fleischera. Jeho animovaná séria o tomto superhrdinovy má niečo do seba. Pôsobivé, farebné animácie; zaujímavé akčné sci-fi príbehy; dobré hudobné podklady. **** ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ťažká klasika. Lois za písacím strojom, Superman v telefónnej búdke a atmosféra 40tych rokov. Naviac Supermanov boj s lietadlom a odtrhnutým krídlom mi pripomenul Superman Returns ;-). ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Superman se dostává do letícího tryskáče stejně amatérským způsobem, jako když já otvírám konzervu bez použití otvíráku. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Kanonýři dali Supermanovi docela zabrat. Hlavním problémem těhle krátkej animáků o Supermanovi je jejich dýlka. protože na ploše osmi až deseti minut se nemá šanci rozjet žádnej pořádnej příběh a všechny epizody opakují stejný model. ()

Reklama

Reklama