Doktorem proti své vůli

Komedie

USA, 1985, 94 min

Harvey Miller

Lalo Schifrin

Rozpočet $-miliónovTržby USA $2,685,453Tržby Celosvetovo $-(2.12.2008)

Velice příjemná (i když předvídatelná) komedie s poněkud patetickým koncem. Guttenberg je opravdu sympaťák a jednotlivé gagy velmi dobře fungují. Pochvalu si zaslouží velmi dobrý český dabing. ***1/2(10.11.2003)

• igi B.

Z policejní akademie na medinu? No, želbohu však na komedii poněkud rozporuplně, nevtipně a rozpačitě... A co na to páni Mexikáni? ;o] - - - - - (Poprvé viděno 9.2.2012 na >tévé medykůl< , hodnocení 108., komentář zde jako osmý - 9.2.2012)(9.2.2012)

Kultovka z detstva, ale inak priemer v rámci osemdesiatych rokov, teraz síce už nadpriemer. Boli to zároveň aj časy, keď sa filmy Stevea Guttenberga dali pozerať.(25.8.2005)

• Pavlík

09. 01. 2011 (16.); obyvatelé jedné mexické vesnice jsou rádi za tyto doktory(11.1.2011)

Kultovní film z dětství, který je jedním z těch důvodů, proč jsem se přihlásil na medinu... :D Na všechny nedostatky (kterých jsem si asi stejně nikdy nebyl vědom) jsem zapomněl. Guttenberg ve své době byl neskutečný komik a Alan Arkin v roli ředitele neměl chybu...:)(5.10.2011)

• tranquill

Neslané, nemastné... z námětu se dalo vytěžit více.(4.3.2012)

• Zabriskie

Mírně přitroublá komedie o trampotách amerických studentů na mexické škole. Občas se sice tvůrcům nějaký vtip nebo zábavná situace povede, ale to nic nemění na tom, že jako celek je to jednoduchý, naivní film, který ničím nezaujme.(7.3.2003)

Příjemná, místy vtipná blbost.(26.6.2011)